aeon flux

ready for the action now, danger boy?

boldog születésnapot, joker! Richter Géza
2015. április 25. 09:44:35

Kategória: film 12 komment

David Ayer számomra igazi ultrabrutál humorérzéket villantott, és elsütötte az év gyilkos tréfáját, amikor magyar idő szerint ma hajnalban az Öngyilkos Osztag nevében boldog évfordulót kívánt Jokernek. Amellett, hogy ezzel egyúttal végre megmutatta az önnön valójáig, és szó szerint is lecsupaszított Jared Letót a Bűn Bohóc Hercegeként, igazi fricskát adott a Sötét Lovagnak - de erről, illetve a Suicide Squad moziváltozatának egy eddig nem ismert szereplőjéről a lapozást követően, a képpel együtt találtok infót.

killing_joke_02.jpg

Az idei év nem kicsit jubileumi a DC-nél: bár a köpenyes igazságosztó figuráját egy évvel korábban, 1939-ben találta ki Bob Kane és Bill Finger, és így a háromnegyed évszázados ünneplést is értelemszerűen a hivatalos emlékévben, tavaly ejtette meg a kiadó, éppen ma 75 esztendeje, 1940. április 25-én jelentek meg a denevérkosztümös detektív esetei először önálló képregényként. A Batman #1 füzetben léptek első alkalommal porondra a Wayne-mitológiában azóta megkerülhetetlen attrakcióvá vált első önálló ellenfelek, Catwoman és Joker is, tehát valahol mindannyian "ma ünneplik a 75. születésnapjukat". Amint azt fent leírtuk, utóbbival az aktuális rendezője egészen korán ellopatta a show-t, amikor az alábbi képet posztolta róla ezzel a szöveggel:

The Suicide Squad wishes you a Happy Anniversary Mr. J!

joker.jpg

A bűntett elkövetési stílusa követi a megkezdett utat, amikor ismét Alan Moore kultikus Killing Joke-ját idézi meg, a felütésnél bevetett borítóreplika után a Jokerrá alakulás képkockáját igazítva napjainkhoz. Nagyon gót. Telibe trafált a múltkori olvasói komment Mansonról. Fogadjunk, hogy a sebhelyeit és a fogpótlását Bruce-nak köszönheti! (Egyébként sejtem, hogy Nolan mennyire tesz a mai évfordulóra, de kíváncsi vagyok, Snyder vajon megköszönti-e a Lovagot.)

common.jpg

Kapcsolódó hír, hogy az Oscar-díjas rapper-zeneszerző, Commonnal (Éjszakai hajsza, Wanted) bővült a brigád, csakhogy az egyelőre nem tisztázott, kinek a bőrébe bújik a művész úr.

Címkék

comics batman anniversary will smith ben affleck warner spinoff birthday jared leto dc superhero dc comics jesse eisenberg david ayer joel kinnaman suicide squad filmhir film kep filmkep jai courtney margot robbie film hir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr617397374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2015.04.25. 09:58:00

Brutál király és brutál beteg!!! Imádom!!!!!!

csgergo 2015.04.25. 10:06:23

Beletrafáltam tényleg :)
Rohadt jó ez a kép, nagyon kíváncsi vagyok már a filmre.

MT90 2015.04.25. 10:59:13

Ez nem Joker, hanem egy átlag Marilyn Manson rajongó, mikor ingyenjegyet nyer a koncertjére.

Repce Manó 2015.04.25. 11:02:11

Ez ilyen 'fogjuk meg a tinilányokat is' féle Joker lesz

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2015.04.25. 11:16:20

@Repce Manó: Hát, ha te ezzel eléred, hogy rajongjanak érted a tinilányok is, akkor nagyobb a gond a mai fiataloknál, mint gondoltam. Elég betegesen néz ki ez a Leto, szóval nem hiszem, hogy ezzel a tiniket akarják megfogni. Persze Leto a 30STM miatt iszonyú sikeres a tiniknél, de se Ayer, se Leto nem azért küzd, hogy a kicsiket nyerjék meg.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.04.25. 11:53:03

Szokni kell a sok tetkóval.
Common jó hír.

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2015.04.25. 12:19:00

@doggfather: Bronze Tigernek szerintem elég jó lenne.

Repce Manó 2015.04.25. 12:35:21

@REMY: akkor az, hogy megfogják a bizonyos szubkultúrákba tartozó lányokat, azok a bizonyos szubkultúrák pedig elég durván bővülnek tinilányokkal. Most ez a menő, hogy legyen tetkód és tojjál bele a világba, legyél benne minden őrültségbe, lényegében a Joker karaktere valami ilyesmiről kell, hogy szóljon, csak ő fel tudott venni egy öltönyt. Remélem, hogy az azért még felkerül rá. Ugyanakkor ezek a tetoválások azt mutatják, hogy az emberek hogy látják a Jokert, nem pedig, hogy ő maga hogy látja magát. Eleve nincs szükség a bohócra és a nevetésre, mert ő bármikor tud nevetni. Ez ilyen trendi Jóker klón, Ayer meg Leto nem küzd semmiért, ők csak fel lettek bérelve és azt csinálják, amit a stúdió mond nekik. Biztosan állati jól ki lehet hozni majd a karaktert, de tény, hogy a képregényrajongók így is úgy is megnézik, így gondolom stúdió kész változtatni pár dolgon, hogy még nagyobb népszerűséget hozzon a termékük, mert szerintem az, hogy Suicide Squad, nem valami cseng valami bizalomgerjesztően box office előrejelzés szempontjából nekem, aki amúgy ritkán vesz kezébe képregényt. Ne legyen igazam, remélem jól szórakozok majd rajta amúgy

LasDen 2015.04.25. 16:59:25

Nagy az ámulat bámulat a kép körül. Azért annyira nem rossz, mint ahogy sokan eltúlozzák a dolgot. Furcsán néz ki, de ha Leto olyan karaktert hoz, akkor nem lesz itt probléma. Főleg ha világosabb is lesz a bőre ugye.

skaven 2015.04.25. 21:18:02

szerintem ha lehetne valami nagy atlagot vonni a sok-sok evtizednyi jokerbol, akkor ez kozelebb allna hozza mint nolan jokere.
es leto tokeletes valasztas a szerepre, csak elrontani lehet ezt igy. o pedig nem szokott kulonosebben hibazni szineszkent.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása