aeon flux

ready for the action now, danger boy?

poszter: tales of halloween (2015) Bajtai András
2015. február 13. 08:20:00

Kategória: film 3 komment

Horrorfilmes antológiákból sosem elég: amíg a női térfélen az XX alkotói készülődnek, addig már meg is érkeztek a kihívóik a Tales of Halloween rendezőinek személyében. 11 rendező és 10 rövidfilm (hogy kik rendeznek együtt, ne kérdezzétek), amelyek mind a Halloweenhez kapcsolódnak és persze összefonódnak majd, miközben az álmos külváros lakóit ghoulok, manók, földönkívüli idegenek és fejszés gyilkosok terrorizálják. A rendezők névsora kicsit változott már, mióta bejelentették a filmet, Joe Begos (Almost Human) helyére ugyanis Lucky McKee ugrott be, de még az előbbi neve szerepel a plakáton, a direktorok között pedig még így is találhatunk tehetségesebbeket és kevésbé ismerteket is: Neil Marshall (A barlang), Darren Lynn Bousman (Fűrész 2-3-4.), Axelle Carolyn (Soulmate), Adam Gierasch (Night of the Demons), Andrew Kasch (Never Sleep Again: The Elm Street Legacy), Lucky McKee (The Woman), John Skipp (eddig nem rendezett egész estés filmet), Mike Mendez (Bazi nagy pók), Dave Parker (Sziklák vére), Ryan Schifrin (A jeti visszatér) és Paul Solet (Grace). A tengerentúli premier mikor máskor lenne, mint október 30-án, a szereposztásról pedig annyit lehet már tudni, hogy a műfaj olyan nagy nevei is felbukkannak majd egy-egy cameo erejéig a szegmensekben, mint Joe Dante, John Landis, Stuart Gordon, Adam Green vagy Mick Garris. De kérdezem én, hogy miért nem ők rendeznek inkább? Persze, akkor sem biztos, hogy jobban járnánk.

tales-of-halloween.jpg

Címkék

horror halloween poszter antologia

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr537162097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2015.02.13. 08:54:49

Kicsit soknak tűnik 10 sztori egy filmre, habár inkább legyen a tízből három jó, mint négyből három rossz vagy egyből egy rossz. :)

Weide 2015.02.14. 11:55:55

Nálamaz ABCs of Death is működött, ez miért ne?

Weide 2015.02.14. 11:57:20

Vagy úgy tudnám elképzelni, mint aTrick r Treat-et. Az is kurva jó volt.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása