aeon flux

ready for the action now, danger boy?

poszter: xx (2015) Bajtai András
2015. január 29. 12:40:00

Kategória: film 2 komment

A Magnolia Pictures és az XYZ Films közzétette az XX című női horror-antológia film első hivatalos plakátját, ami több mint hangulatosra sikerült, a rúzsos ajkak és a bíbor halálfej kettősének láttán nekem legalábbis felcsillant a szemem. "Négy halálos mese négy gyilkos asszonytól", hirdeti a tagline büszkén, a rendezőnők névsorát látva pedig bízom benne, hogy nem fogják majd vissza magukat, amikor a lélek sötét mélységeibe ereszkednek.

A szegmenseket Karyn Kusama (Æon Flux, Ördög bújt beléd), Mary Harron (The Moth Diaries, Amerikai pszichó), Jennifer Lynch (Abberált élvezetek, Chained) és Jovanka Vuckovic (ő korábban csak rövidfilmeket készített) rendezik, a film premierjéről és a szereposztásról pedig egyelőre nem érkeztek hírek, ahogyan az előzetesre is várnunk kell még. A found footage filmek mellett a horror-antológiák is egyre népszerűbbé váltak az elmúlt években, nekem mégsem tartoznak feltétlenül a kedvenceim közé, a rendezőnők személye miatt viszont figyelni fogok majd az XX-re, hátha megszorongatják egy kicsit a V/H/S- és ABCs of Death-filmek szőröstökű készítőit.

xx_xlg.jpg

Címkék

horror poster antologia jennifer lynch mary harron karyn kusama jovanka vuckovic

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr427117465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2015.01.29. 15:45:13

Remélem, mindkét idézett darabra ráver majd ez az XX (habár az ifjabb Lynchcsel szemben vannak fenntartásaim), ugyanis sem a V/H/S, és főleg nem a The ABC's of Death nem túl acélos darab. Én inkább megmaradok a régi jó Creepshow-nál. :)

Bajtai András · http://bajtaiandras.hu 2015.01.29. 22:58:42

Nekem az Adsz vagy kapsz (Trick 'r Treat) és az Extrém esetek (Three... Extremes) a kedvenceim, a régebbiek közül pedig A félelem három arca (Black Sabbath), a Creepshow-t viszont újranézem akkor!

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása