aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2014. 6. hét) Takács Máté
2014. február 06. 07:05:00

Kategória: film 3 komment

Van minden: háború most és régen, kísértés számtalan formában, drámába torkolló találkozások, összeépíthető hősök, törvényvédő emberbádog. Heti bemutatók.

laborday620.jpg

  • A háború angyalai (Angel of the Skies). Erős oximoron-szagot árasztó magyar címmel megáldott dél-afrikai háborús film, amiben nagyon úgy tűnik, több a lelkesedés, mint a tehetség. Látható az egri Agria moziban. Feliratos, 103 perc, ADS Service. 16 éven felülieknek.
  • Kertvárosi bordély (Concussion). A berlini filmfesztiválon díjat nyert alkotásban egy háziasszony úgy érzi, jelenlegi élete nem kielégítő, így hát megnyitja a címben vázolt, kisimult településekre szabott örömházat. Feliratos, 96 perc, Cirko Film. 16 éven felülieknek.
  • Kísértés (Breathe In). Guy Pearce napjai meglehetősen unottak, elvégre zenetanárként tengődik, ámde berobban életébe Felicity Jones, és légzőgyakorlatokat okít neki. Meg lesz még más is itten. Feliratos, 96 perc, JIL Kft. 12 éven felülieknek.
  • A Lego-kaland (The Lego Movie). Sok kicsi sárga, műanyag építőkocka alkot egy egész filmet, amelyhez Batman és Gandalf is hozzáteszi a magáét, biztos, ami biztos. A három éven aluliakat most nem fenyegeti a veszély, hogy lenyelik az apró alkotóelemeket, viszont még csak be se mehetnek rá. 2D/3D, szinkronizált (a Cinema City MOM Parkban eredeti nyelven is), 100 perc, InterCom. 6 éven felülieknek.
  • A nimfomániás: 2. rész (Nymphomaniac: Volume II). Lars von Trier folytatja, amibe mélyen belekezdett. Romániában ezt nem hagyják. Feliratos, 123 perc, Vertigo Média. 18 éven felülieknek.
  • A nő (Her). Scarlett Johansson most csábító teste nélkül kénytelen elcsavarni férfiak fejét, de összehozza, méghozzá úgy, hogy Joaquin Phoenixnek még a bajszából is sugárzik a szerelem. Öt Oscar-jelölés a minimum. Feliratos, 126 perc, InterCom. 16 éven felülieknek.
  • Nyárutó (Labor Day). Kate Winslet és Josh Brolin elég sokat késlekedtek a legforróbb évszak elbúcsúztatásával. Nem csoda, hogy az Oszkárról is lecsúsztak. Feliratos, 111 perc, UIP-Duna Film. 12 éven felülieknek.
  • Robotzsaru (RoboCop). Hátulforrasztós hekus: a jövő fakabátja megint itt van, hogy aktuálpolitikai ügyeket forgasson meg a sci-fi-centrifugájában. Vagy arra ne is számítsunk, ahogy az R korhatárról is lemondtunk? Nálunk azért 15 éveseknek nem tréfadolog. IMAX 2D, szinkronizált (egyes mozikban feliratos is), 118 perc, Forum Hungary. 16 éven felülieknek.
  • A túlélő (Lone Survivor). Mark Wahlberg ezúttal kevésbé cápa a sivatagban, mi több, komoly viharzónába vetődik osztagával. A cím elspoilerezi a többit. Szinkronizált, 121 perc, Cinetel. 16 éven felülieknek.

Te mit nézel meg?

(2014-es bemutatónaptár)

poster_her_hun_final.jpg

Címkék

remake animation sci fi scarlett johansson lars von trier forum hungary drama action kate winslet mark wahlberg joaquin phoenix intercom josh brolin cirko robocop romance guy pearce felicity jones cinetel war movie children movie 3d cinema uip duna film vertigo media heti bemutatok ads service

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr65801081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2014.02.06. 08:44:38

"hátulforrasztós hekus" *taps*, de azért a többi leírás se kutya. :)

Egyébként bemutatók terén ritka erős hét: sok-sok érdemtelen áldozatnak nézünk elébe.

zolij 2014.02.06. 11:48:57

most komolyan a Lego Kalandot angolul csak délután 2-kor vetítik?

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2014.02.06. 12:02:09

@zolij: bizony, pedig emberibb időben mentem volna, így marad magyarul

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása