aeon flux

ready for the action now, danger boy?

artmozik éjszakája Németh Barna
2013. május 12. 19:21:00

Kategória: film Szólj hozzá!

Idén második alkalommal rendezik meg az Artmozik éjszakáját Budapest három művészmozijában (Művész, Toldi, Puskin) a május 24-ről 25-re virradó éjszakán.

Ahogy a múltkor, idén is terítéken lesznek az elmúlt hónapok legnagyobb dobásai (A vadászat, No, The Master, Teddy mackó, Holy Motors, A kezelés stb.), de a kisebb filmek mellett olyan igényes nagyágyúkat is újra lehet nézni vagy pótolni mint a Pi élete, a Django elszabadul vagy a Hét pszichopata és a si-cu. Ezek mellett természetesen lesznek premier előtti bemutatók is, úgyhogy a jegyet váltók az országos debütálása előtt tekinthetik meg Bernardo Bertolucci legújabb alkotását (Én és te), a Juliette Binoche főszereplésével készült Nyitott szívvel című drámát vagy például a Starbuck című kanadai vígjátékot. És ezzel még mindig nincs vége, mert csak itt újra látható a magyar rövidekből álló Best of Friss Hús és a többszörös fesztiválnyertes Gombászók.

Az egész éjszakára szóló karszalagok elővételben 2500 forintért kaphatók a mozik pénztáraiban május 15-ig, utána már 3000 forintért szerezhető be ugyanez. A teljes programért látogassatok el a rendezvény honlapjára.

2artmoziejszaka.jpg

Címkék

independent eurocinema artfilm artmozik éjszakája

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr655296975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása