aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2012. 47. hét) Takács Máté
2012. november 22. 08:22:53

Kategória: film 3 komment

Tom Hanks mesél, Ben Affleck menekít, Gerard Butler meglovagol, Mads Mikkelsen meg viszonyba kezd. Mi köze ezekhez az erőszakos gyerekeknek, a kórházi- és jegesmedvéknek? Kiderül: heti filmbemutatók.

argo620.jpg

  • Az Argo-akció (Argo) Oscar-esélyes, végletekig feszült túszszabadító dráma megtörtént események alapján, avagy a Közel-Kelet úgy néz ki, mint egy idegen bolygó. Békéscsaba, Budapest, Cegléd, Debrecen, Gyöngyös, Győr, Kecskemét, Miskolc, Pécs, Salgótarján, Székesfehérvár, Szeged és Szombathely lakói láthatják a héten az InterCom első feliratos bemutatóját a májusi Keleti nyugalom - Marigold Hotel óta. Feliratos, 120 perc, InterCom. 16 éven felülieknek.
  • Egy veszedelmes viszony (En kongelig affære) Dánia hivatalos Oscar-nevezésében a királyi udvar orvosa a királynét az illendőnél mélyrehatóbban megvizsgálja. Békéscsaba, Budapest, Eger, Kecskemét, Miskolc, Pécs, Szeged, Szolnok és Szombathely műsorán. Feliratos, 138 perc, Vertigo Média. 16 éven felülieknek.
  • Felhőatlasz (Cloud Atlas) A Mátrix ill. A parfüm: Egy gyilkos története alkotóinak 100 millió dolláros filmatlasza sztárparádéval, koreait játszó angolokkal és angolokat játszó koreaiakkal. Látható Balatonfüreden, Békéscsabán, Budapesten (feliratosan is), Debrecenben, Egerben, Győrött (feliratosan is), Hévízen, Kaposvárott, Kecskeméten, Miskolcon, Nagykanizsán, Nyíregyházán, Pécsett (feliratosan is), Siófokon, Sopronban, Szegeden (feliratosan is), Székesfehérvárott (feliratosan is), Szolnokon, Szombathelyen, Veszprémben és Zalaegerszegen. Szinkronizált, 172 perc, Budapest Film. 16 éven felülieknek.
  • Mavericks - Ahol a hullámok születnek (Chasing Mavericks) Igaz történet ihlette szörfmozi a Szigorúan bizalmas és a Gorillák a ködben rendezőitől, avagy Gerard Butler karrierje hullámvölgybe ért. Budapesten kívül Győr, Pécs, Szeged és Székesfehérvár hív tengerre. Feliratos, 116 perc, Fórum Hungary. 12 éven felülieknek.
  • Play, Gyerekjáték? (Play) Valós bírósági ügyek nyomán készült svéd dráma egy csapat fekete kissrácról, akik egy csapat fehér kissrácot rabolgattak ki egy pszichológiai "játék" keretében. Az esetlen magyar cím az idei Titanic Filmfesztivál fődíjas alkotását takarja. A héten a fővárosban látható. Feliratos, 118 perc, Anjou Lafayette. 16 éven felülieknek.
  • Szex, hazugság, vészhelyzet (La clinique de l'amour!) Egy magán(kívüli)klinika mindennapjai nővérkére nyomuló sebészekkel, kézikönyvből levezényelt műtéttel és ellátásra szoruló medvével. Az egészségügy jelenlegi állapotába Budapesten, Egerben, Gyöngyösön, Szegeden és Szolnokon nyerhetünk betekintést a héten. Feliratos, 83 perc, ADS Service. 12 éven felülieknek.
  • Varázslatos sarkvidék 3D: A jegesmedvék birodalma (To the Arctic 3D) Idei IMAX-dokumentumfilm az Everest alkotójától, melyben egy jegesmedve-mamát és két kölykét követhetjük nyomon a sarkvidéken. Azt már ugye tudjuk a tévéből, hogy ők is Coca Colát isznak. Szinkronizált, 40 perc, Cinema City. Korhatár nélkül megtekinthető.

    Premier előtt látható Az öt legenda című animációs film, egyes mozikban a teljes műsorhéten.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2012)

Címkék

thriller sci fi ben affleck forum hungary drama wachowski gerard butler imax intercom documentary tom tykwer cinema city eurocinema magyarvalosag vertigo media anjou lafayette heti bemutatok

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr974919402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2012.11.22. 08:59:29

Nagyon érdekel a Viszony, de azért rendesen meglepődtem, hogy a dánok nem a The Huntot jelölték. Van ennek valami oka? Nem jelölhető valamiért?

Takács Máté · http://aeonflux.blog.hu 2012.11.22. 10:19:24

@Zalaba_Ferenc: Biztos esélyesebbnek tartották emezt.

Amúgy ezt a filmet én is meg tervezem nézni, és a Mavericks-t is jó lenne a hervasztó kritikák ellenére...

K. Kálmán 2012.11.22. 12:21:34

Mivel - csodák csodája - kies városomban is vetítik a Felhőatlaszt, így azt mindenképp megnézném a héten, plusz ha Pécsen járok, jöhet Az Argo-akció is.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása