aeon flux

ready for the action now, danger boy?

kertvárosi kommandó: a magyar szinkron Takács Máté
2012. október 17. 16:36:22

Kategória: film 2 komment

Holnap, az eredeti bemutatóhoz képest csöppet késve kerül a mozikba ez a korhatáros sci-fi vígjáték. Következzen a magyar szinkronban közreműködő színészek névsora.

Ben Stiller – Kálloy Molnár Péter. Kevés hozzáfűznivaló akad ehhez a párosításhoz, hacsak az a triviális érdekesség nem, hogy Stiller legnépszerűbb filmjében (Apádra ütök) nem Kálloy Molnár szólaltatta meg, pedig ez már a Keresd a nőt!-nél alkalmazott, bevált párosítás után volt.

Vince Vaughn – Haás Vander Péter. Vaughn legelőször Az elveszett világ: Jurassic Parkban szólalt meg magyarul a mozivásznon, méghozzá Széles László jóvoltából. Haás Vanderre először a Kidobós - Sok flúg disznót győzben esett a választás, és mozis szinkronok esetében azóta sem másra.

Jonah Hill – Kovács Lehel. Hillt legtöbbször Szvetlov Balázs hangjával hallhattuk, legutóbb, a 21 Jump Street - A kopasz osztagban pedig Elek Ferenc tolmácsolta. Kovács Lehel teljesen új tipp a szinkronrendező részéről; őt nemrégiben hallhattuk a Ted egy kis szerepében, egyébként pedig Jesse Eisenberghez köthető a A közösségi háló és Zombieland révén.

Richard Ayoade – Simon Kornél. A Kockafejek, azaz a The IT Crowd című sorozatból ismert Ayoade tehát nem ottani hangját, Hevér Gábort kapta. Simon Kornélt az utóbbi időkben hallhattuk az Amerika Kapitány: Az első bosszúállóban (Dominic Cooper) és a Szerelem és más drogokban (Jake Gyllenhaal), DVD-n pedig A közösségi hálóban (Justin Timberlake).

valamint:
Rosemary Dewitt  Kisfalvi Krisztina
R. Lee Ermey  Szersén Gyula
Will Forte  Rába Roland
Erin Moriarty  Gáspár Kata
Nicholas Braun  Szatory Dávid
Joe Nunez  Kapácsy Miklós
Johnny Pemberton  Kováts Dániel
Liz Cackowski  Huszárik Kata

további magyar hangok: Miller Zoltán, Tóth Judit, Vári Attila, Törtei Tünde, Berkes Bence, Szatmári Attila, Mezei Kitty, Sipos Eszter, Czető Roland, Koller Virág, Stern Dániel, Kis-Kovács Luca, Papucsek Vilmos, Bárány Virág, Joó Gábor, Gazdik Katalin, Szuchy Péter, Hirling Judit.

A magyar szöveget Tóth Tamás írta, a szinkront Tabák Kata rendezte.

watch_hun_poszter.jpg

Címkék

szinkron comedy sci fi vince vaughn ben stiller raba roland miller zoltan jonah hill mezei kitty simon kornel magyarvalosag toth tamas tabak kata kalloy molnar peter haas vander peter szatory david czetö roland gaspar kata huszarik kata kapacsy miklos törtei tünde koller virag kovacs lehel vari attila kisfalvi krisztina szersén gyula stern daniel papucsek vilmos kis kovacs luca

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr54854556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IvánBélaCsubakka · http://ivanbelacsubakka.blog.hu 2012.10.17. 17:12:20

Jonah Hillnek Elek Ferenc is nagyon rossz választás volt, valószínűleg Kovács Lehel is az, mert meglehetősen gyenge a mikrofon mögött. Mi van Szvetlov Balázzsal? A többi párosítás OK-nak tűnik.

Torres 2012.10.17. 21:50:53

csak egy kerdesem van. ki ezert a felelos? ki dont arrol, hogy melyik szinesz, melyik magyar hangot kapja? a szinkronrendezo? tabak kata mikor kapott agyverzest? jonah hillnek nem szvetlovot adni egyszeruen bun. es olyanra osztani, aki meg sose szinkronizalta egyszeruen meg halalos bun. (a moss - simon duora mar kulon ki se tudok terni, annyira felkurtam magam az elozon)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása