aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2012. 12. hét) Takács Máté
2012. március 22. 08:10:15

Kategória: 2 komment

Alaszka, Panama, Panem és az állatkert várja azokat, akik ezen a hétvégén a mozikba kirándulnak. Heti filmbemutatók.

Alaszka, Panama, Panem és az állatkert várja azokat, akik ezen a hétvégén a mozikba kirándulnak. Heti filmbemutatók.

  • Csempészek (Contraband) - Mark Wahlberg átlép minden határt, de legalábbis az amerikait és a törvényest ebben a bűnügyi filmben, ami után a The Brazilian Jobot már fölösleges lenne elkészíteni. Feliratos, 110 perc, UIP.
  • Az éhezők viadala (The Hunger Games) - A népszerű regény filmváltozata a világpremierrel egy időben árasztja el a magyar mozikat is. Nem kérdés, hogy győztesen kerül ki a nézőre éhező premierek viadalából, de vajon mekkora fölénnyel? Feliratos, 142 perc, Forum Hungary.
  • Fehér pokol (The Grey) - Akinek hiányzik a rossz időjárás, Liam Neeson mellé szegődhet a farkasordító hidegbe. Feliratos, 117 perc, ProVideo.
  • Az igazi kaland (We Bought a Zoo) - Állatkert az otthonunk, avagy családi mozi Cameron Crowe módra. Vajon hányan akarják a film megtekintése után megvásárolni a Fővárosi Növény- és Állatkertet? A Cinema City MOM Parkban feliratosan látható. Szinkronizált, 121 perc, InterCom.
  • Járhatatlan út (Halt auf freier Strecke) - Német-francia dráma egy halálos betegségben szenvedő férfi életének utolsó szakaszáról. Nem vígjátékról van szó. Feliratos, 110 perc, Cirko.

    Premier előtt látható a Polisse a fővárosi Puskin moziban, a Bordélyház a Művészben, és két héttel a bemutatót megelőzően a rendező jelenlétében vetítik az Együtt az ég alatt című filmet ugyancsak a Művészben.


Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2012)

egy éve néztük: Álomháború | A sas
két éve néztük: Így neveld a sárkányodat | Testvérek
három éve néztük: Elrabolva
négy éve néztük: Horton
öt éve néztük: 300 | Fekete Dália
hat éve néztük: A belső ember | Egy gésa emlékiratai | Motel
hét éve néztük: Édes vízi élet
nyolc éve néztük: A passió
tizenegy éve néztük: Majdnem híres

Címkék

matt damon forum hungary mark wahlberg intercom liam neeson cirko cameron crowe provideo jennifer lawrence uip the hunger games eurocinema magyarvalosag heti bemutatok

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr464541688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_1068 2012.03.22. 08:19:01

Én a farkasordító hidegre szavazok, és csak azért is bent maradok a feliratok végére. :)

freddyD 2012.03.22. 11:42:46

A Fehér Pokol is biztosan meg lesz nézve, de ez a Csemépészek nagyon frankónak néz ki trailer alapján, úgyhogy azt sem úszom meg Ennek az "Az igazi kaland"-nak van talán a világ legunalmasabb trailere. Lehet, hogy azóta újravágták, de még pár hónapja láttam egyszer moziban, hát valami borzasztó

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása