aeon flux

ready for the action now, danger boy?

Zalaba_Ferenc
2006. március 08. 23:17:10

Kategória: 1 komment

hostel (2005). hogy mondjak is valami jót: nem eli roth filmje a legundorítóbb, legnézhetetlenebb mocsok, ami hostel* névre hallgat... de közel jár hozzá. berreg a láncfűrész, kerreg a fúró, de a trancsír teljesen hidegen hagy, ugyanis 1. általában a kamera látószögén kívül történik, vagy pedig nagyon-nagyon sötétben, 2. eli roth egy pillanatnyi feszültséget sem képes a filmjébe vinni, az csak úgy folydogál előre egyik teljesen hiteltelen szituációtól a másikig. vicces a modern szlovákiát úgy látni, mintha egy harmincas években készült universal-horrorból másolták volna ki. ezt a filmet a marketingkampány (lásd plakátokat) és quentin tarantino neve adta el. eli roth pedig hiába hitegetett mindenkit az interjúkban, hogy ennél durvábbat még nem láttunk. tessék szépen befogni.

*oké-oké, ennek a filmnek hotel a címe, de úgy akartam ezt az intrót...

Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr244534131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dagenham · http://bluejaunte.wordpress.com 2007.10.01. 09:12:52

Tegnap sikerült elcsípni HBO-n, egyszeri megtekintésre teljesen alkalmatos volt, legalábbis a Kabinlázhoz képest... amin többször sikerrel bealudtam :).

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása