aeon flux

ready for the action now, danger boy?

magyar szinkronos előzetes: agyas és agyatlan [the brothers grimsby] (2016) Richter Géza
2015. november 18. 14:53:16

Kategória: film Szólj hozzá!

Félre Bond, Bourne, Bauer, Kurjakin, Archer, Hunt és Hart! A kémjátszma csak most kezdődik. Megjöttek a Grimsby fivérek. Sacha Baron Cohen fogta a nejét, Isla Fishert meg a haverokat, és belekontárkodott a műfajba. Ehhez partnernek Mark Strongot, rendezőnek Louis Leterrier-t találta meg. A végeredmény kurvanagy FPS spy game élőben, széjjelcsapva a gyilkosan zsibbasztó Cohen-humorral. Az éppen csak megjelent, magyarul beszélő előzetes és nemzetközi párja korhatár nélküliek, ezért érdemes feleleveníteni a múlt hónap végén debütált eredeti, korhatáros változatot is: két egymástól eltérő képsort láthatunk.

grimsby_01_b.jpg

Címkék

sony trailer comedy fps parody penelope cruz action sacha baron cohen spy intercom columbia isla fisher mark strong ian mcshane louis leterrier spy movie brit flick britflick trailer magyar rebel wilson village roadshow magyar trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr588088846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása