aeon flux

ready for the action now, danger boy?

bourne visszatér Németh Barna
2014. november 09. 11:01:00

Kategória: film 4 komment

Korábban már beszámoltunk a szóbeszédről, mi szerint Matt Damon és Paul Greengrass egy újabb Bourne-mozit tervez. Damon már évek óta határozottan kiállt azon álláspontja mellett, hogy csak akkor folytatódhat a franchise, ha rendezője is rábólint a projektre. Úgy tűnik, Greengrass beadta a derekát, hiszen tegnap este hivatalos megerősítést nyert a hír: 2015 őszén kezdődik meg a legújabb Bourne-kaland forgatása, amely aztán 2016 nyarán kerül a mozikba. Most persze lehet agyalni, hogy vajon csak egy újabb bőrt akarnak-e lehúzni erről a sikersorozatról is, de talán nem érdemes. Még ha közrejátszanak is a piszkos anyagiak (mert azok mindig közrejátszanak), most egy olyan karakán, az elveihez makacsul ragaszkodó direktorról van szó, aki kijelentette, csak akkor mond igent, ha a forgatókönyv legalább olyan jó lesz, mint az első kettő.  Úgy legyen.

matt-damon-and-director-paul-greengrass.jpg

Címkék

bourne matt damon paul greengrass filmhir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr306880051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.11.09. 11:44:05

Jó hir nekünk. J rennernek már kevésbé.

TomPowell25 2014.11.09. 12:04:30

@doggfather: tudtommal azt se jegelték, csak tolódik, ami kár, mert abszolút rendben volt az ő filmje is, csak a vége lett egy kicsit összecsapott.

De ezt várjuk szeretettel (ennek örömére max hangerőn pörög is John Powell-től a "Tangiers" :)). Csak a harmadik résszel ellentétben ennek legyen sztorija is.

vadPINGvin 2014.11.09. 13:31:52

Rennerék dolgoznak a következőn és persze egyik film nem zárja ki a másikat, sőt, szépen ki is egészíthetik egymást. De akár jöhet egy crossover is. www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=123763

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.11.09. 19:48:52

@TomPowell25: maradjunk annyiban, neki igérték a frencsájszt ahogy a mission impossiblet is és jelen állás szerint egyiket se kapja meg végul.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása