aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2015. 34. hét) Takács Máté
2015. augusztus 20. 08:26:00

Kategória: film Szólj hozzá!

Betépett párok, hajózó állatok, megpecsételt házak, kémek a nagybácsitól. Heti bemutatók.

man_from_uncle.jpg

  • BeSZERvezve (American Ultra). Jesse Eisenberg nem SZARik be egy kis likvidálóegységtől, de talán csak azért, mert végig el van szállva, és Kristen Stewartnak sem csak a hajnal hasad. Akció-vígjáték, amiben alaposan beFŰtenek mindenkinek. | 2D, feliratos, 96p, 16+, Forum.
  • Irány a bárka! (Ooops... Noah is Gone!). Belga, ír, luxemburgi és német állatok tolonganak, Russell Crowe meg sehol, avagy Noé bárkájáról Noémentesen, rajzolva. | 2D/3D, szinkronizált, 85p, 6+, ADS.
  • Sinister II.: Az átkozott ház (Sinister II). Az átkozottul gonosz házak egyikébe megint beköltöznek, a gyerekeket rosszra tanító rém pedig tovább alattomoskodik. | 2D, szinkronizált, 97p, 16+, InterCom.
  • Az U.N.C.L.E. embere (The Man from U.N.C.L.E.). Henry Cavill és Armie Hammer vetélkedve működik együtt a viszonylagos világbékét megőrizendő, de bácsikája csak Alicia Vikandernek akad. | 2D/4DX/IMAX2D, szinkronizált/eredeti nyelvű, 116p, 12+, InterCom.

Te mit nézel (meg)?

(bemutatónaptár)

Címkék

horror comedy animation forum hungary intercom sequel kristen stewart jesse eisenberg henry cavill eurocinema spy movie children movie heti bemutatok ads service alicia vikander armie hammer

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr167720394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása