aeon flux

ready for the action now, danger boy?

pixel: a magyar szinkron Takács Máté
2015. július 26. 11:24:00

Kategória: film Szólj hozzá!

Idén bebizonyosodott, hogy Adam Sandler még a jó, vagy megbízható iparos filmesekből ill. mókásnak ígérkező sztorikból is a legrosszabbat hozza ki. Legalábbis, sok jóval nem kecsegtet a Pixel sem a külföldi kritikák alapján, ellenben a magyar szinkronja nem fog kellemetlenségeket okozni a színész népes számú hazai táborának.

pixels_pic.jpg

  • Adam Sandler – Csőre Gábor. Elvégre, a felfoghatatlan kedveltség nem elhanyagolható mértékben Csőre Gábor számlájára írható, aki A vizesnyolcas óta ülteti át nekünk a humort megszakítás nélkül. Vagyis több mint másfél évtizede.
  • Kevin James  – Holl Nándor. Jamest már nem csak Sandler gyakori partnereként ismeri a magyar közönség sem, erre A pláza ásza Vegasban is rámutatott, s magyar hangja hasonlóképpen berögzült: Holl Nándor a Férjek gyöngye című sorozatból mentette át magát a mozira, egyetlen kivétellel (Férj és férj).
  • Michelle Monaghan – Németh Borbála. Ami a mozis szinkronokat illeti, Monaghan volt már Roatis Andrea (Mission: Impossible III.), Györgyi Anna (Agyő, nagy ő!), Nemes Takách Kata (Terhes társaság) és Horváth Lili (Működik a kémia), szóval elég nagy a rakás, de egyébként Németh Borbála a teljes filmográfiát nézve vezeti a listát.
  • Peter Dinklage – Láng Balázs. A legutóbbi X-Men-filmben Dinklage mint Rosta Sándor megérne egy vitaestet, de most szerencsére nem szemüveges tudóst vagy katonát alakít, így könnyen megszerezte magának Trónok harca-beli magyar hangját.
  • Josh Gad – Elek Ferenc. Első hozzánk is eljutott filmje óta Elek Ferenc szinkronizálja Gadot (egyetlen kivétellel), szóval a rendezőknek bejött a dolog, s lassan a közönség is érzékeli a dolgot, főleg, hogy idén már másodjára lehet hozzá szerencséje a Bérhaverok után.
  • Brian Cox – Faragó András. Kissé fantáziátlan Faragó Andrásra osztani egy olyan színészt, mint Cox, és ez eddig csak kevéssé jelentős filmekben fordult elő. Korábban bírtuk Csurka László (A majmok bolygója: Lázadás) és Ujlaki Dénes (RED 2.) tolmácsolásában is.
  • Sean Bean – Kőszegi Ákos. Annyi legalább elmondható, hogy Bean is a Trónok harcában tapasztalt hangján szólal meg.

valamint:
Matt Lintz – Gerő Botond
Jane Krakowski – Peller Anna
Dan Aykroyd – Kerekes József
Lainie Kazan – Kocsis Mariann
Denis Akiyama – Háda János
Jacqueline Sandler – Pálfi Kata
Jared Sandler – Czető Roland
Rose Rollins – Tarr Judit
Tucker Smallwood – Bolla Róbert
Allen Covert – Beratin Gábor
Bill Lake – Forgács Gábor
Mark Whelan – Kajtár Róbert
Chris Titone – Hamvas Dániel
Anthony Ippolito – Boldog Gábor
Jared Riley – Bogdán Gergő
Andrew Bambridge – Penke Bence
Jacob Shinder – Nagy Gereben
Jack Fulton – Vida Bálint
Ron Mustafa – Joó Gábor
Meher Pavri – Lamboni Anna
Serena Williams – Makay Andrea

további magyar hangok:
Ács Balázs, Bárány Virág, Beratin Gábor, Czifra Kriszta, Cs. Németh Lajos, Csépai Eszter, Élő Balázs, Fabó Györgyi, Fehér Péter, Fehérváry Márton, Fellegi Lénárd, Gyarmati Laura, Győriványi Laura, Hermann Lilla, Hertz D. Péter, Imre István, Kajtár Róbert, Kapácsy Miklós, Kis-Kovács Luca, Kiss Erika, Lamboni Anna, Lipcsey Colini Borbála, Maday Gábor, Megyeri János, Menszátor Magdolna, Mohácsi Nóra, Nádasi Veronika, Németh Attila, Pál Zsófia, Papucsek Vilmos, Presits Tamás, Rosta Sándor, Seszták Szabolcs, Solymosi Máté, Sörös Miklós, Szabó Máté, Szűcs Anna Viola, Téglás Judit, Vida Sára, Zelei Dániel

a magyar változat munkatársai:
magyar szöveg: Heltai Olga
hangmérnök: Illés Gergely
rendezőasszisztens és vágó: Kajdácsi Brigitta
gyártásvezető: Kéner Ágnes
szinkronrendező: Dóczi Orsolya

A szinkront a Mafilm Audio Kft. készítette. Forgalmazza az InterCom.

pixels_hun_poszter.jpg

Címkék

szinkron michelle monaghan adam sandler intercom pixels mafilm brian cox sean bean elek ferenc kevin james peter dinklage josh gad csöre gabor köszegi akos lang balazs nemeth borbala heltai olga farago andras holl nandor doczi orsolya

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr207655464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása