aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2015. 29. hét) Takács Máté
2015. július 16. 08:59:00

Kategória: film Szólj hozzá!

Romantikát sugalló, kiterjedt földterület; közel-keleti nagyvárosban cirkáló filmrendező; visszatérő ordenáré medve. Heti bemutatók.

taxi_teheran.jpg

  • Szerelemsziget (Love Island). A szerelem már nem csak a levegőben van, hanem egy egész földdarabot einstandolt magának. Ilyen címmel és helyszínnel (egy szív alakú horvát sziget) ne számítsunk túl sok érzelemmentességre a Szerelmem, Szarajevó és az Úton rendezőnőjétől. | 2D, feliratos, 90p, 16+, Mozinet.
  • Taxi Teherán (Taxi). Iránban nem repesztenek Peugeot-k százhússzal taxizás címszó alatt, mint egyes franciák fejében, sőt: Dzsafar Panahi autós mozijában az élet a forgatókönyvíró. | 2D, feliratos, 82p, 12+, Cirko.
  • Ted 2. Mark Wahlberg még mindig nem tud elszakadni gyerekkori játékától, a megelevenedett plüssmackótól aki most meg is házasodott. Mert hát odaát már így tolják. | 2D, szinkronizált/feliratos, 114p, 16+, UIP.

Te mit nézel (meg)?

(bemutatónaptár)

Címkék

comedy mozinet mark wahlberg sequel romance cirko film eurocinema uip duna film heti bemutatok jafar pahani

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr537631812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása