aeon flux

ready for the action now, danger boy?

terminator: genisys - amit eddig tudni lehet... Zalaba_Ferenc
2014. október 09. 21:40:00

Kategória: film 5 komment

...az nem sok. Legalábbis néhány nappal ezelőttig csupán annyit lehetett tudni a Terminator-franchise jövőre érkező legújabb epizódjáról, hogy Arnold Schwarzenegger újra belebújik a címszereplő élőszövetébe (amely a színész szerint lassan, de öregszik), Emilia Clarke lesz Sarah, Jason Clarke pedig John Connor, míg Jai Courtney ölti magára Kyle Resse szerepét. Az Alan Taylor (Thor: Sötét világ, Trónok harca) által rendezett a filmben feltűnik még Courtney B. Vance (Miles Dyson szerepében), Byung-hun Lee (valószínűleg egy rivális terminátor bőrében), valamint J.K. Simmons is.

És hogy miről fog szólni? Vannak találgatások. J.K. Simmons szerint egy nagyszabású, intelligens és érdekfeszítő történetet mesél el, melynek központjában egy love story áll. Arnold mond mindenfélét, rá nem kell hallgatni. A TheArnoldFansnak adott interjújában Jai Courtney már belement egy-két részletbe. Egyrészt a film szerinte nem nevezhető sem folytatásnak, sem rebootnak. Lesznek benne ismerős elemek, egy darabig követi majd az ismert timeline-t, de aztán egészen új irányt vesz. Hmm. (A forgatáson amúgy az "endoskeletonokat" mo-cap ruhába öltözött színészek játsszák.)

És egy jó hír: a Genisys egy új trilógia nyitánya, melynek folytatásait Courtney szerint back-to-back forgatják majd 2016-ban (ez alapján azt mondanám, hogy ezek bemutatója 2017-ben és 2018-ban várható).

És egy rossz: a film valószínűleg PG13-as lesz.

terminator_genisys.jpg

Címkék

sci-fi reboot terminator arnold schwarzenegger sequel jason clarke emilia clarke jk simmons jai courtney alan taylor terminator5

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr476776125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2014.10.09. 22:31:07

Takarodjon már egész Hollywood ezzel a pöcsöm PG-13-as felfogással. Egészen elképesztő. Hány film nem tud kiteljesedni, mert ilyen idióta pénzéhes vezetők, gyökér szabályokat hoznak. Alkossanak, és ha ahhoz sok vér kell, akkor legyen. Én filmeket akarok, nem pedig felhígított moslékokat, ami jó-jó, de 10-15 év múlva nem fognak semmit érni.

Mozsy 2014.10.10. 01:05:36

Nyáron már kiadtak egy nyilatkozatot. Eszerint 2017. május 19. és 2018. Június 29. Lesznem a premierek.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.10.10. 10:24:44

@REMY: +1

Ami hír a hírben az is rossz hír. :S

Csaba Turbucz 2014.10.10. 20:16:13

@REMY: ott a pont!
Mikor lesz olyan kultfilm megint mint pl Az utolsó cserkész vagy a Tiszta románc??sose!

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása