aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2014. 39. hét) Takács Máté
2014. szeptember 25. 06:40:00

Kategória: film 3 komment

Úszó és röpülő állatkák, nagy zuhanás, nagy utazás és rendet tevő Denzel. Heti bemutatók.

ts_spivet.png

  • Delfines kaland 2. (Dolphin Tale 2). Szaporítsátok meg Willyt!: Az első részben megismert delfin társat kap maga mellé családalapítási célzattal, hogy ne lakoltassák ki. Pedig neki még csak nincs is devizaalapú jelzálog az akváriumán. | 2D, szinkronizált/eredeti nyelvű, 107p, 6+, InterCom.
  • Maja, a méhecske: A mozifilm (Maya the Bee Movie). Eurodongó: A több mint száz éves mesehős most a mozikban tér vissza, hogy lépesmézre csalja a 21. századi gyerekeket is. | 2D/3D, szinkronizált, 79p, KN, Cinetel.
  • Szabadesés. Hogy valahogy mégis puhára esek: Pálfi György nem karrierjének irányvételezését festette a falra e címmel, hanem egy nagy zuhanást, ami hét élet szemrevételezését teszi lehetővé, ha már a vége az alanyénak befejeződésével fenyeget. | 2D, 89p, 16+, Vertigo.
  • T.S. Spivet különös utazása (The Young and Prodigious T.S. Spivet). Térképészlény: Az egészen ifjú kartográfus útnak indul, hogy a Smithsonian múzeum rangos díját átvegye. Nem Ben Stillertől. | 2D/3D, szinkronizált, 105p+, 6+, MTVA.
  • A védelmező (The Equalizer). Gyilkosok gyilkosa: Washington Oroszországgal tárgyal, aktív és vérbő politikát folytatva. | 2D/IMAX2D, szinkronizált/eredeti nyelvű, 131p, 18+, InterCom.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár)

Címkék

denzel washington magyarfilm animation action intercom sequel mtva eurocinema cinetel children movie vertigo media heti bemutatok french cinema 3D cinema palfi gyorgy

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr366729555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Weide 2014.09.25. 07:48:44

Mára egy Szabadesés van betervezve, hétvégére meg lehet összejön A védelmező is.

Littlewood · http://mslittlewood.blogspot.hu/ 2014.09.25. 12:01:07

T.S.Spivet. Általában szeretni szoktam az ilyesmi hangulatú filmeket.

freddyD 2014.09.25. 19:48:24

Tipp: Ezeket a filmeket a fővárosi Corvin moziban ne keressétek hétfőig, mert mától vasárnapig ott csak és kizárólag dokumentumfilmek fognak menni.

Ámulok, hogy be mertek ilyet vállalni osztott műsor nélkül,de hát remélem igazat ad nekik a végeredmény. Mindenesetre én emiatt majd csak jövő héten nézem meg a Védelmezőt

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása