aeon flux

ready for the action now, danger boy?

jöhet a rajtaütés újrája? Zalaba_Ferenc
2014. június 15. 08:25:00

Kategória: film 3 komment

Az Instructions Not Included sikerét leszámítva (amely leginkább az Amerikában élő spanyol ajkúakat szólította meg) rég volt már olyan, hogy egy nem angol nyelvű film jelentős sikereket érhetett el Amerikában. Még a világ számos országában masszívan kaszáló Életrevalók is csak 10 millióig vánszorgott. És hiába beszélnek arról az emberek mindenfelé, hogy Gareth Evans The Raid-duológiája (első és második rész) reformálta az akciófilmek műfaját, Amerikában azt is csak vállvonogatás kísérte.

Mit lehet ilyenkor csinálni? Ha nemzetközileg sikeres és/vagy kultikus filmről van szó (melynek azért Amerikában is vannak kisszámú követői, akik nem riadnak vissza a feliratos filmektől): természetesen remakelni! A fent említett Életrevalókból épp Colin Firth készül amerikanizált változatot forgatni Paul Feiggel, és - ahogy azt a poszt címe már elárulta - a The Raidből is lesz amerikai változat, melyben az a vicces, hogy tulajdonképpen már létezik ilyen, csak úgy hívják: Dredd (ez a két film annyira egyívású, hogy még egy összehasonlító írást is összehoztunk róluk anno).

Mindenesetre készül a remake, méghozzá a The Expendables - A feláldozhatók 3-at épp befejezni készülő Patrick Hughes dirigálásában, Brad Ingelsby (A harag tüze) forgatókönyvéből. Sőt, immáron főszereplője is van a cuccnak: Frank Grillót néhány évvel korábban még csak keménykedő sorozatok keménykedő arcaként ismerhettünk csupán, azóta viszont egészen feltornázta magát keménykedő filmek keménykedő arcának (legutóbb például odáig merészkedett, hogy ujjat húzzon Amerika Kapitánnyal), és ezúttal egy egész toronyháznyi rossz fiút kell majd megtérítenie, ami minden bizonnyal nem jelent majd neki problémát. Hát jó, legyen.

frankgrillo.jpg

Címkék

remake action casting martial arts frank grillo asian cinema gareth evans

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr946303252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.06.15. 08:40:55

a film 2 éves és máris remakelik?!

Jövőre mi jön? reboot?!

Lazók György · https://filmekapolcrol.blog.hu/ 2014.06.15. 08:52:39

Na jó, ezt a remake-et ettől a pillanattól várom.

OneBoy FromBrasil 2014.06.15. 10:09:14

jó az arc. volt pár filmen és ahol láttam mindig megjegyeztem. nem jó színész, de valami van benne. és nem nyikhaj az életkorát tekintve.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása