aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: nyerj x-men cuccokat! Zalaba_Ferenc
2014. május 29. 20:30:00

Kategória: film 3 komment

A legelső X-Men óta nem voltak olyan sokan kíváncsiak hazánkban a mutáns történésekre, mint a hétvégén bemutatott Az eljövendő múlt napjai esetében, amely az egész világon szépen gyűjtögeti a nézőket. És ebben nincs is semmi meglepő, ugyanis a már-már zavarba ejtően erős szereplőgárdával rendelkező film nem csupán az eddigi legnagyobb történetet meséli el az X-Men-filmek kánonjában, de még jól is sikerült. Ha még nem váltottál rá jegyet, akkor mozgás, most ugyanis filmes ajándékcsomagot nyerhetsz.

Megnézted a filmet? Szuper. Szeretnél X-Men-cucokat? Király. Nos, akkor válaszolj a következő kérdésre!

Hol játszódik a film kirobbanó befejezése?

A) Washington
B) Párizs
C) Bicske

 A válasz betűjelét teljes neved és címed feltüntetésével e-mailben (aeon_fluxKUKACfreemailPONThu) várjuk. A tárgy legyen "Jövő-múlt" (idézőjel nélkül)! A helyes megfejtést beküldők között két filmes ajándékcsomagot sorsolunk ki (pólóval*, telefontokkal, pendrive-val). A játék június 8-a, vasárnap éjfélig tart. A nyerteseket a rá következő héten értesítjük. Figyelem: csak teljes névvel, címmel és pontos tárggyal ellátott megfejtéseket tudunk elfogadni. Egy játékos csak egy e-mail címmel játszhat. A játékhoz sok szerencsét, és ne feledd, ha kék a szemed, te is mutáns vagy!

 *a kép csak illusztráció

Címkék

jatek marvel hugh jackman bryan singer intercom x men ellen page superhero ian mckellen james mcavoy patrick stewart nicholas hoult jennifer lawrence omar sy

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr106229219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2014.05.29. 20:37:44

Szerintem Bicske! :-D

Kriszti25 2014.05.29. 21:32:42

Hugh Jackman bábut nem lehet nyerni? Esetleg Hugh Jackment? :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása