aeon flux

ready for the action now, danger boy?

ang lee (újra) ringbe száll Németh Barna
2013. október 02. 22:35:00

Kategória: film 1 komment

Arról már korábban is felröppent néhány pletyka, hogy a most már kétszeres Oscar-díjas Ang Lee egy sportfilmmel szeretné bővíteni műfajilag amúgy is sokszínű életművét, de biztos információkat csak ma tudhattunk meg a forgatókönyv megírására felkért Peter Morgan (Frost/Nixon, Az utolsó skót király, A királynő, Hajsza a győzelemért) jóvoltából.

A film a sporttörténet egyik legnépszerűbb bokszolója, Muhammed Ali és egyik legnagyobb riválisa, Joe Frazier küzdelmei köré épül majd, ami ringen belül és kívül is kemény meccseket eredményezett. Lee 3D-ben forgatja majd a filmet, ami Morgan elmondása szerint archív felvételeket is kever az újonnan felvettek közé (természetesen azok is kibővülve egy extra dimenzióval), ami a tervek szerint nem csak dokumentarista színezetet ad az alkotásnak, hanem segít a mai kor emberének, hogy a lehető legelevenebb formában láthassa ezeket a legendás küzdelmeket.

Ebből nem nehéz kitalálni, hogy Lee egy újabb oldalát keresi a 3D-technikának, kár, hogy majd csak legkorábban két év múlva győződhetünk meg minderről.

Ali-Frazier.jpg

Címkék

3d ang lee filmhir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr465548363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LasDen 2013.10.03. 18:52:50

Ha jobb lesz, mint Mann Alija, akkor jöhet :D De nem vagyok híve az archív felvételek beemelésének. 10-bő 9-szer annyira bénán van megoldva.
De bízom Leeben. Amíg nem képregény filmet kell csinálnia...:D (bár abban is vannak jó dolgok, legalábbis én nem tartom végtelenül rossznak)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása