aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2013. 38. hét) Takács Máté
2013. szeptember 19. 08:00:00

Kategória: film 6 komment

Vera Farmiga szellemekkel suttog, Naomi Watts szerelmi viszonyba kezd, Szász János új fejezetet nyit a magyar film füzetében, Paul Schneider bankot rabol, ami nem pénzintézet, John Malkovich pedig nevel. Heti bemutatók.

diana_naomi_watts.jpg

  • Démonok között (The Conjuring). Lili Taylort megint kísértetek környékezik, de szerencsére tudja, kit kell hívni: Harold Ramis és Dan Aykroyd helyett Vera Farmigát és Patrick Wilsont. Őrült nagy horrorsiker igaz eset alapján, állítólag. Eredeti nyelven a Cinema City Aréna, Debrecen, MOM Park és Szeged játssza. Szinkronizált, 112 perc, InterCom. 16 éven felülieknek.
  • Diana. Gyertya a szélben, avagy a Royal Family legkedveltebb tagjának utolsó két éve - A kísérlet és az Invázió rendezőjének elmondásában. Feliratos változatban a Cinema City Aréna, Debrecen, MOM Park és Szeged, illetve a fővárosi Művész, Puskin és Toldi mozikban látható. Szinkronizált, 113 perc, ProVideo. 12 éven felülieknek.
  • A nagy füzet. A Budapest Film utolsó bemutatója a magyar filmgyártás új fejezetének első hírmondója, melyet egyből Oscarra neveztünk - ahogy az a nagykönyvben meg van írva. 109 perc, Budapest Film. 16 éven felülieknek.
  • Papás-babás (The Babymakers). Paul Schneider és Olivia Munn gyereket vállalna, de nem megy a dolog. Szerencsére a fickó korábban adományozott spermájából, úgyhogy jöhet a rendhagyó bankrablás. A Baromi őrjárat, a Sületlen paradicsom és a Sörcsata rendezőjének újabb agymenése. Szinkronizált, 95 perc, Parlux Entertainment. 16 éven felülieknek.
  • Szibériai nevelés (Educazione siberiana). Gabriele Salvatores filmjében John Malkovich (magyar hangja Haás Vander Péter) a címben jelzett fogalomban részesít két fiatalt, s itt nem csupán hólapátolásról van szó a tajgán, hanem mindenféle bűncselekedetről. Eredeti nyelven a Cinema City Arénában és a pápai Petőfi moziban látható. Szinkronizált, 104 perc, Cinenuovo. 16 éven felülieknek.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2013)

the_conjuring_hun_poszter.jpg

Címkék

horror magyarfilm comedy budapest film naomi watts drama john malkovich intercom vera farmiga patrick wilson biopic parlux provideo james wan heti bemutatok cinenuovo

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr675523192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.09.19. 08:43:21

Tegnap este sajna nem jutottam el a Démonok között vetítésére, úgyhogy az még hátra van (talán ma este bepótlom), és a Diana-film is érdekelt volna, csak azok a rettenetesen pocsék kritikák (Total Film, Empire egyaránt egy csillagot adott rá) visszarettentettek. Meg aztán amúgy is holnap CineFest.

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2013.09.19. 09:20:15

A Diana-tól én is félek (RT: 7%), de Watts miatt muszáj lesz

-creeper- 2013.09.19. 09:51:06

Ilyen borult időben mitől vet árnyékot a fel(sem)akasztott nő? Jól van, nem szóltam. :)

Wintermoots (törölt) 2013.09.19. 12:00:40

@Adam Van Helsing:

inkább egy romantikus filmként kell rá gondolni, pl. az egy hét marylinnel sem az "igazi" monroe-ról szólt, persze biztos sok volt a hasonlóság meg volt némi valóságalap.
hiteles filmet meg hogyan is forgathatnának, a lady di-rajongók meg a királyi család úgysem tűrnék el, sőt.
ettől a film még lehet rossz, de viszonylag jó is, még kevesen látták és pozitív kritika is van, ráadásul olyan ember részéről, aki valamennyire ismerte őket.

TomPowell25 2013.09.19. 18:50:25

@Wintermoots: Pedig nem jó. Igaz nem is vállalhatatlanul rossz, csak... meeh.

Wintermoots (törölt) 2013.09.19. 22:00:51

@TomPowell25:

szomorúan hallom, bár az is igaz, hogy nem vártam a filmtől sokat meg nem is érdekel a téma különösebben. egyszer lehet hogy látom majd és lesz róla véleményem.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása