aeon flux

ready for the action now, danger boy?

újabb oscar-jelölt színész az interstellarban Zalaba_Ferenc
2013. június 21. 13:40:00

Kategória: film 2 komment

Nem hinném, hogy bárkit is meglep a hír, miszerint a színészek sorban állnak Christopher Nolan ajtaja előtt, aki épp egy nagyszabású, és vélhetően csavaros sci-fi forgatására készülődik. A már leszerződött színészek között találjuk Matthew McConaughey-t, Jessica Chastaint, Anne Hathawayt és Nolan kabalaszínészét, Michael Caine-t, és az Elle-nek adott interjújából kiderült, hogy a Jesse James meggyilkolásáért Oscar-díjara jelölt Casey Affleck is becsatlakozott a csapatba. A film fekete lyukakról, gravitációs mezőkről és olyan teóriák fejtegetéséről szól majd, melyek még Albert Einstein tudását is meghaladták. Persze, ki az az Einstein egy Nolanhez képest!

Mint mindig Nolan annyira vigyáz a sztorira, hogy a forgatókönyvet vagy személyesen vagy egy megbízható emberével viteti el a kijelölt színészekhez, és megvárja, amíg az illető elolvassa azt, és utána felmarja, és huss! 

caseyaffleck.jpg

Címkék

sci fi casting michael caine matthew mcconaughey christopher nolan anne hathaway casey affleck interstellar jessica chastain

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr905372194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DHOPW42 2013.06.21. 13:54:50

Ami mondjuk szomorú, hogy az eredeti, még 2008-ban Jonah Nolan által megírt forgatókönyv (amikor még Spielberg volt csatolva a projekthez) pár hete kiszivárgott a netre... én mondjuk nem találkoztam vele, de írták sokan hogy elolvasták, meg minden. Remélhetőleg ennél nagyobb visszhangot ez az ügy nem is fog kapni, mint amit most kap (közel semmit), mert nem szeretném, ha pont egy ilyen filmnek a sztorija lenne teljesen nyilvános a premier előtt.

DHOPW42 2013.06.21. 13:59:26

(persze azóta mondjuk Chris Nolan is beleírt, és szerintem nem is keveset)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása