aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2013. 4. hét) Takács Máté
2013. január 24. 08:02:38

Kategória: film 5 komment

Angol oroszok, német állatok, osztrák amerikaiak, piás pilóták, áriázó nyugdíjasok. Heti bemutatók.

thelaststand620_02.jpg

  • Anna Karenina. Joe Wright már nem talált semmi adaptálhatót hazájában, így Oroszországba ment és vitte magával Keira Knightleyt is, aki kis tömegénél fogva vámmentes volt. Feliratos, 130 perc, UIP-Duna Film. 12 éven felülieknek.
  • Egyesült állatok (Konferanz der Tiere). Nem az Európai Parlamentről vagy valamelyik politikai pártról van szó, hanem Erich Kästner meséjének rajzfilmváltozatáról, melyben az ember gaz módon gátolja az állatok vízhez jutását. Szinkronizált, 93 perc, Fórum Hungary. 6 éven felülieknek.
  • Erőnek erejével (The Last Stand). Ahol Arnold Schwarzenegger a seriff, ott Bob Marley is elbizonytalanodna, kinek a lelövését is vállalja. Szinkronizált, 107 perc, ProVideo. 16 éven felülieknek.
  • Kényszerleszállás (Flight). A szeszben edzett férfi, avagy hajsza a sárgaföld alatt: Robert Zemeckis két Oscarra jelölt filmjében Denzel Washington pilóta létére úgy alkoholizál, mintha autóvezető lenne. Feliratos, 138 perc, UIP-Duna Film. 16 éven felülieknek.
  • Kvartett - A nagy négyes (Quartet). Dustin Hoffman első rendezésében idős operaénekesek fakadnak dalra, de azt remélhetőleg kihagyják, hogy Nem csak a húszéveseké a világ. Szinkronizált, 95 perc, ADS Service. 12 éven felülieknek.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2013)

Címkék

denzel washington animation keira knightley forum hungary drama action joe wright arnold schwarzenegger robert zemeckis romance provideo eurocinema magyarvalosag children movie uip duna film heti bemutatok ads service

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr315040364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-creeper- 2013.01.24. 08:17:38

Információk híján marad el a kitérő, egyes filmek mely városok mozijában láthatók, valamint a kiemeltekből fellelhető-e feliratos vagy eredeti nyelvű kópia, s azokat hol futtatják?

Takács Máté · http://aeonflux.blog.hu 2013.01.24. 08:28:24

@-creeper-: Lustaságból maradtak el. :) Az információért a port.hu-t érdemes böngészni. (Amúgy szerintem kizárólag ezen ügyben érdemes azt az oldalt böngészni, mármint a moziműsorért.)

Az Erőnek erejével és az Egyesült állatok csak szinkronizáltan megy és szerintem a Kvartett is, bár előzetesen még feliratos változatról is szólt a fáma.

És hogy válaszoljak a fentebbi kérdésre: a Kényszerleszállást biztosan megnézem majd.

K. Kálmán 2013.01.24. 10:14:26

Többet is megnéznék közülük (Kvartett, Anna Karenina, Kényszerleszállás és talán az Erőnek erejével), de mivel leginkább a Kényszerleszállás érdekel, marad az.

Chaoyang · http://xiongyali.blog.hu 2013.01.24. 10:47:32

A "Flight"*t egy hete vettem meg DVD-n, kurva jo film! Az elso 30 percet 3x visszatekertem, hogy ujra megnezzem mielott folyatattam :)))

freddyD 2013.01.24. 15:39:35

Django pótlás, Flight és Last Stand. Muszáj ezeket megnéznem jövő csütörtökig, mert azután még több filmet sóznak a nyakunkba, amit meg kell nézni :(

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása