aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2012. 44. hét) Takács Máté
2012. november 01. 08:05:52

Kategória: film 9 komment

Kiadós és változatos szórakozásra invitálnak a mozik a hosszú hétvégén. Vár a játékterem, a focipálya, az utca és a halott város, megüthetjük a főnyereményt és szerelembe eshetünk az esztendő egyik legünnepeltebb filmjével. Heti bemutatók.

ralphnew003s.jpg

  • Albert Flórián Dokumentumfilm a legendás labdarúgóról. Megnézést illetően Balassagyarmat, Budapest, Debrecen, Szeged, Szolnok és Szombathely lakói rúghatnak labdába. 87 perc, Pezo-Film Kft. Korhatár nélkül megtekinthető.
  • Jackpot (Arme Riddere) A Fejvadászok után újabb Jo Nesbo-szülemény a hazai mozikban, sok hullával és egy nyerő szelvénnyel. Ezúttal magyarul szólalnak meg a norvégok, és Stohl András nélkül nem telhet el műsorhét. Látható Budapesten, Debrecenben, Miskolcon, Pécsett és Szolnokon. Szinkronizált, 80 perc, Vertigo Média. 16 éven felülieknek.
  • Rontó Ralph (Wreck-It Ralph) A Disney 52. egész estés filmje bizony az első az 1937 óta fodrozódó, hosszú sorban, mely a világpremierrel azonos hétvégén kerül a hazai mozikba is. Ennek örömére remélhetőleg nem lesz neki game over már az elején, hanem a hazai ifjúság játéktermi élmények híján is elrángatja rá a mamát és a papát. Mindezt 3D-s vetítésekre tehetik meg, kizárólagosan, szóval a forgalmazó tisztában van a helyzettel, amiből a maximumot kell kihozni. Szinkronizált, 108 perc, Fórum Hungary. 12 éven felülieknek.
  • Silent Hill: Kinyilatkoztatás (Silent Hill: Revelation) A halott városnak hirtelen kinyilatkoztatni valója akad ebben a folytatásban, amely még kevesebb megfogható elemet és annál több szürreális monsztert kínál a csendjében elmerülni vágyó játékkedvelőknek. Békéscsaba, Budapest, Debrecen, Győr, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Sopron, Szeged és Székesfehérvár osztozhat a címszereplő város sorsában, natürlich csak 3D-ben. Feliratos, 94 perc, Fórum Hungary. 18 éven felülieknek.
  • Szerelem (Amour) Michael Haneke díjnyertes és még díjvárományos drámája arról, ami el nem múlik. A fővároson kívül látható Békéscsabán, Kecskeméten, Miskolcon, Pécsett, Szegeden és Szolnokon. Feliratos, 127 perc, Cirko Film. 12 éven felülieknek.
  • Az utolsó műszak (End of Watch) Egy járőröző rendőrpáros viszontagságos napjai Kalifornia bandaháborúkkal és drogkartellel súlyosbított utcáin. Az őrjáratba Balatonfüreden, Budapesten, Debrecenben, Győrött, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsett, Sopronban, Szegeden, Székesfehérvárott és Tapolcán lehet becsatlakozni. Feliratos, 109 perc, Big Bang Media. 16 éven felülieknek.

    Csütörtök és vasárnap között premier előtt látható több moziban A maflás című vígjáték.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2012)

poster_silenthill2_hun.jpg

Címkék

horror disney thriller magyarfilm animation dokumentumfilm forum hungary drama sequel cirko michael haneke silent hill eurocinema magyarvalosag game adaptation children movie 3d cinema big bang media vertigo media

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr744883183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2012.11.01. 08:56:52

Szinte azonnal beülnék újra a Rontó Ralphra, ha ezúttal eredeti nyelven ismételhetnék, de ha nem, hát nem...

Egyébként a film előtt vetítik a Paperman című, szintén 3D-s kisfilmet (ezt már a KT-n is jeleztem), szóval érkezzetek időben!

Jake Gyllenhaal kopasz fejét tervezem még megpaskolni valamikor, de hogy mikor, az jó kérdés.

-creeper- 2012.11.01. 09:17:08

Csak tudnám, nálunk hogy a fittyfenébe tudják a Silent Hillt 2D-ben is vetíteni (mert a műsor szerint fogják).

Takács Máté · http://aeonflux.blog.hu 2012.11.01. 09:57:10

@-creeper-: Néha előfordul ilyesmi. A szentendrei P'Art mozi például a Titanicot adta 2D-ben áprilisban.

-creeper- 2012.11.01. 10:00:18

@Takács Máté: És technikailag ezt hogy csinálják? Letakarják a másik lencsét? :)

Vektor. (törölt) 2012.11.01. 12:24:26

Két film is elég ígéretesnek tűnt a mozizáshoz (Amour, End of Watch), és persze egyiket sem hozták el Szombathelyre. Wreck-It Ralph témája túlságosan távol áll tőlem, hogy költsek rá.

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2012.11.01. 12:42:58

én azt nem értem, hogy egy olyan blockbuster, mint a Wreck-It Ralph hogy a fenébe nem rendelkezik angol kópiával?

freddyD 2012.11.01. 15:49:42

Az utolsó műszakot már nagyon várom, kár, hogy szinte csak Cinema City mozik adják... Ott akkor kivárom a szerdát, ha már nincs kedvezménykártyájuk (mint a Budapest Filmnél)

IvánBélaCsubakka · http://ivanbelacsubakka.blog.hu 2012.11.01. 18:25:49

A Rontó Ralph szinkronja milyen lett? Ki a főszereplő magyar hangja?

TomPowell25 2012.11.02. 00:57:14

@IvánBélaCsubakka: Animációs filmhez mérten remek szerintem. Minárovits "Spongya Bob" Péter szinkronizálja Ralphot és egész jól.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása