aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2012. 18. hét) Takács Máté
2012. május 03. 07:58:39

Kategória: 3 komment

Kopasz, nyugdíjas és egyszemélyes osztag tör a magyar nézőkre, akik vélhetően továbbra is a Bosszúállók csapatára voksolnak. Heti bemutatók.

Kopasz, nyugdíjas és egyszemélyes osztag tör a magyar nézőkre, akik vélhetően továbbra is a Bosszúállók csapatára voksolnak. Heti bemutatók.

  • 21 Jump Street - A kopasz osztag (21 Jump Street) Az Oscar-jelölt Jonah Hill és a nem Oscar-jelölt Channing Tatum rendőrnek nem túl jók, diáknak még kevésbé azok. Az év eddigi legjobb vígjátéka országszerte nyomul, a Cinema City MOM Parkban eredeti nyelven is. Szinkronizált, 109 perc, InterCom. 16 éven felülieknek.
  • A biztonság záloga (Safe) A Jason Statham kezéhez lassan tíz éve odanőtt fegyver ezúttal egy kínai kislányt védelmez, minden bizonnyal maximális sikerrel. Válogatott mestergyilkos, avagy a szállító felpörögve. Békéscsaba, Budapest, Cegléd, Debrecen, Győr, Kecskemét, Nagykanizsa, Pécs, Szeged és Székesfehérvár lakói válthatják ki a zaciból. Feliratos, 94 perc, ProVideo. 16 éven felülieknek.
  • Együtt élhetnénk (Et si on vivait tous ensemble?) Francia vígjáték pár idős állampolgárról, akik összeköltöznek. Pierre Richard-t több mint húsz év után először láthatjuk a mozivásznon, holott a fickó serényen forgatott a köztes időben is. A fővárosi Kino és Puskin mozik műsorán. Feliratos, 96 perc, Szuez Film. 12 éven felülieknek.
  • Keleti nyugalom - Marigold Hotel (The Best Exotic Marigold Hotel) Angol vígjáték pár idős állampolgárról, akik Indiába költöznek egy időre. Ott a Legyen Ön is milliomos!-ban nagyot kaszált Jamal Malik hoteljében szállnak meg. Békéscsaba, Budapest, Debrecen, Eger, Győr, Kecskemét, Pécs, Szeged és Székesfehérvár városában debütál a héten. Feliratos, 124 perc, InterCom. 12 éven felülieknek.
  • Némafilm Félórás dokumentumfilm két siket országgyűlési képviselő mindennapjairól. Az Uránia Nemzeti Filmszínház műsorán. 30 perc, Közép-európai Média Intézet. 12 éven felülieknek.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2012)

egy éve néztük: Halálos iramban: Ötödik sebesség
két éve néztük: Emlékezz rám! | Az út
három éve néztük: X-Men kezdetek: Farkas
négy éve néztük: A Vasember
öt éve néztük: Pókember 3.
hat éve néztük: Mission: Impossible III.
hét éve néztük: Mennyei királyság

Címkék

comedy action jason statham intercom judi dench bill nighy channing tatum provideo jonah hill szuez film eurocinema magyarvalosag brit flick heti bemutatok

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr724541888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kekec 2012.05.03. 08:42:50

Azt hiszem, a héten semmi újdonságot nem nézek meg. Legközelebb majd a kalózok érdekelnek két hét múlva.

Ismeretlen_233610 2012.05.03. 11:12:25

21 Jump Street megvolt, legközelebb már csak felirattal szeretném látni, de úgy sokszor. A Safe eddig jó kritikákat kapott, de ez a mai 5/10 lelohasztotta a kedvem, bár amúgy sem rohantam volna a moziba egy Jason Statham filmért.

Ismeretlen_1068 2012.05.03. 12:39:48

2: Van benne egy-két igen jópofa megoldás, de összességében azért nem olyan nagy szám. (Empire: 4 csillag, na persze.)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása