aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2016. 34. hét) Richter Géza
2016. augusztus 18. 09:21:10

Kategória: film 1 komment

Fiú óriáshüllővel, fiúk hangszerekkel, kispályás fiúk a nagyok között, egymás ellen forduló fiúk. Heti bemutatók.

34_pete_s_dragon.jpg

  • Ben-Hur. A heti első remake-ben Timur Bekmambetov próbálja meg bizonyítani, hogy nem kizárólag a robbanómotoros kocsik pimpelése éri meg a fáradságot. Más kérdés, hogy a tuning csupán vizuális volt-e. | 3D/IMAX3D, szinkronizált, 123p, 12+, Forum Hungary.
  • Elliott, a sárkány (Pete's Dragon). A ma bemutatott második újrázásban a Disney saját, 1977-es klasszikusát dolgozta fel újra, duplán támadva a látószerveket: a pazarnak ígérkező látvány befogadása valószínűleg az arra fogékonyak könnycsatornáit sem hagyja feladat nélkül. | 3D, szinkronizált, 103p, 6+, Forum Hungary.
  • Haverok fegyverben (War Dogs). Ha sehol egy farkas, vess be két harci kutyát! Miles Teller és Jonah Hill megtörtént eseten alapuló, interkontinentális ökörködése. | 2D, szinkronizált, 114p, 16+, InterCom.
  • Sing Street. Keresd a nőt, vagyis a lányt, és mi lenne erre alkalmasabb egy fiúbandánál? Jelszavaink valának: nyolcvanas évek, Írország, lázadás. | 2D, feliratos, 106p, 12+, Vertigo.

Te mit nézel meg?

(bemutatónaptár)

Címkék

zene remake disney music mgm comedy 3d history warner forum hungary robert redford action paramount timur bekmambetov morgan freeman intercom columbia historical rodrigo santoro todd phillips karl urban adaptation wes bentley lionsgate toby kebbel biopic bradley cooper bryce dallas howard weinstein jonah hill war movie crime movie children movie vertigo media miles teller jack huston ben-hur

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr8010423938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vészmadár · http://foxhole.blog.hu 2016.08.18. 12:03:57

Elliot, a sárkány: ez nem sárkány, hanem egy piszok nagy kutya, ami repül, és tüzet fúj. Fuhurhoz közelebb áll, mint Smaughoz....

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása