aeon flux

ready for the action now, danger boy?

van képünk hozzá: ghost in the shell (2017) Richter Géza
2016. április 19. 12:54:36

Kategória: film 2 komment

A múlt héten napvilágot látott a Ghost in the Shell-franchise jövőre érkező darabjának első hivatalos fotója. A műfajteremtő manga- és animeszéria élőszereplős adaptációjában Scarlett Johansson játssza Kuszanagi őrnagyot, így természetesen ő látható a képen. Több, egymástól független pletykaforrás szerint az egykori Disney-projektet Steven Spielberg és a DreamWorks távozásával a Universallal közösen öröklő Paramount CGI-laborjában azon ügyködnek, hogy a színésznő megjelenését ázsiaira szabják. A bejelentés idején számos kritika érte a produkciót, amiért a japán főhősnő szerepét egy amerikai kapta.

https://m.blog.hu/ae/aeonflux/image/201604/gits_01_b.jpg

A hír kiszivárgása után a stúdió megerősítette, hogy a végeztek ilyen teszteket a Lola VFX cég – ami például Brad Pitt öregbítéséért felelt a Benjamin Button különös életében  bevonásával, ám ezek alanya egy háttérszínész volt. Az eredményt végül nem használják, Scarlett Johansson karakterével kapcsolatban pedig semmilyen változtatás nem volt, nincs és nem lesz tervben. A film főbb szerepeiben a Trónok harcából Euron Greyjoy-ként ismerős Pilou Asbæk (Bató), Kitano Takesi (Aramaki Daiszuke), Juliette Binoche (Dr. Ouelet), és Michael Pitt bizonyíthat. Érdekes, hogy az utóbbi által megformált figura kiléte kétféleképpen is megjelent a világhálón, ami némi SPOILERES spekulációhoz adhat alapot a történetet illetően. Attól függetlenül ugyanis, hogy Pitt a Kuze Hideo vagy a J. D. Sallinger-fixációja miatt "a nevető emberként" elhíresült terrorista-szakértő, esetleg mindkettő bőrébe bújik, nevükből kiindulva a forgatókönyv meríthet a GitS: Stand Alone Complex sorozat első vagy második évadából egyaránt. A rendező Rupert Sanders (Hófehér és a vadász), a bemutató tervezett dátuma 2017. március 31.

Címkék

spoiler sci-fi remake disney anime cyberpunk sci fi scarlett johansson tricky drama action paramount casting universal ghost in the shell dreamworks gits adaptation juliette binoche takeshi kitano michael pitt filmhir film kep asian cinema filmkep rupert sanders asian movies film hir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr768644084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

danz 2016.04.19. 16:07:11

Ha ezt a cikket Zalus írta volna, akkor Takesi Kitano neve minimum vastagon van szedve, de tuti pár link is befigyelt volna. Így múlik el a világ dicsősége...vagy csak a blogé..bezzeg Pilou Asbæk...muhaha :)

Richter Géza 2016.04.19. 16:22:38

@danz: Pilou Asbæk nevét valószínűleg magyarázni kell, Kitanóét, Pittét, Binoche-ét remélhetőleg nem + mindenki nevéhez mindig mindent a cikkekbe linkelni, vagy ahhoz magyarázatot írni szerintem felesleges :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása