aeon flux

ready for the action now, danger boy?

poszter + trailer: x-men - apokalipszis [x-men: apocalypse] (2016) Richter Géza
2016. március 17. 15:11:08

Kategória: film 7 komment

A plakátokkal nemrég mindkét fél letudta az enumerációt, így szinte törvényszerű volt az első, valóban eposzi méretű és epikus hangvételű előzetes megjelenése, amit már igazán megérdemelt az Apokalipszis.

x-men_apocalypse_poster_04_b.jpg x-men_apocalypse_poster_05_b.jpg

Címkék

fox trailer comics marvel poszter action bryan singer poster sequel x men superhero ian mckellen james mcavoy patrick stewart nicholas hoult rose byrne michael fassbender kodi smit mcphee sophie turner olivia munn jennifer lawrence oscar isaac tye sheridan

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr408489824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

merlinicus · http://szinkronjunkie.blog.hu 2016.03.17. 15:53:45

Látszik, hogy mennyire próbálják Apokalipszist félelmetessé tenni. Most éppen a hangját torzítják szét.
Sajnos ez az előzetes is elég gyengécske filmet sugall. Persze, biztosan sok szempontból látványos lesz, de nem igazán szív be a fantasztikus hangulattal.

Jester. 2016.03.20. 13:00:28

@doggfather: Ebben a részben Farkas nem szerepel.

Hydroo 2016.03.24. 18:04:06

Mérhetetlenül laposnak és gagyinak tűnik az egész. A tucatnyi erőltetett plakát és szanaszét vágott bemutató pedig csak ráerősít arra, hogy valami nagyon félrecsúszott az X-emberek háza táján. Hol van már az első trilógia minimalista, komoly hangvétele? Egy új Batman és Robin készülőben...

Near93 2016.03.26. 20:29:46

@Hydroo: Én az eddigi X-men filmekből pont az epikusságot hiányoltam, mivel a képregények, és a rajzfilmek tele voltak jobbnál jobb csatákkal. A legutóbbi filmben sem éreztem átütő erejűnek a végharcot.

Viszont itt Apokalipszis van, aki a legelső mutáns, kvázi isten. Én elvárom az epikus harcot, viszont nem minden áron. Az X-men filmekben a dráma is fontos szerep, meg hát ugye a világ megmentésének mélységet kell adni. Viszont a látvány nem győzött meg. A CGI nagyon olcsóra lett váltva, ha az előző filmekhez viszonyítjuk.

Hydroo 2016.03.31. 10:53:32

@Near93: igen, a képregények valóban sokkal grandiózusabbak, azonban ott csak az alkotók képzelete szab határt, nincs költségvetés. A Civil War "expectations vs reality" fotója mindent elmond... Ennek ellenére a második és a harmadik X-Men rész végjátéka is elég pofásra sikeredett, ellentétben a Days of Future minden kreativitás nélkülöző, stadionfelemelős össztűzével. Az epikusság iránti igény jogos, de ha jelenleg ezt csak gagyi CGI városok lerombolásával tudják bemutatni, akkor inkább maradjanak a drámánál.

a keresztényeket bántani tilos 2016.04.06. 14:06:07

@doggfather: Én úgy tudom, legfeljebb egy utolsó rozsomák film lesz (IMDb szerint 2017-ben), aztán Jackman szögre akasztja az adamantium karmokat végleg.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása