aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer + poszter: pride and prejudice and zombies (2016) Richter Géza
2015. december 02. 16:59:00

Kategória: film Szólj hozzá!

Kisebb video- és képgalériányi anyag gyűlt össze a kosztümös hullagyalázáshoz: három előzetes és ugyanennyi plakát kísérel meg felkészíteni bennünket a fekete halál 2016-ban esedékes aratására. Életlen lehet a kasza, mert az elhullottak visszatérnek, hogy a Jane Austen-i kritikai realizmust a zombihorror durva naturalizmusáig fokozzák.

A három klasszikus kompozíció mintha a cím egy-egy elemét ábrázolná, sorrendben a fekvőkép a büszkeséget, a páros állóportré a balítéletet, és az önarckép a zombikat. Időrendben visszafelé haladva eljutunk egészen a könyvborító kezdőpontjáig, és a fertőzés gócáig hátrálva járjuk be a stílusbeli fejlődés egyes etapjait, mint a járvány kitörésének különböző fázisait. Csak aztán a nagy hentelős költőiségben a Pride and Prejudice and Zombies nehogy megismételje az elnöki fiaskót. Videók a folytatásban.

Címkék

horror spoiler sony mashup trailer comedy poszter poster jane austen romance charles dance lionsgate lena headey sam riley douglas booth matt smith burr steers david o russell bella heathcote seth grahame-smith lily james jack huston suki waterhouse

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr508133576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása