aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer + poszter: pride and prejudice and zombies (2016) Richter Géza
2015. október 09. 18:52:38

Kategória: film 2 komment

Klasszikusok diszkóritmusban, avagy Jane Austen esete az élőhalottakkal. Eldobnánk az agyunkat, annyira király lenne, ha a távoli magyar rokon, a Nyugat+Zombik is osztozhatna egyszer Seth Grahame-Smith kötetének sorsán, és adaptálnák, ha már a közösség adoptálta. Addig is be kell érnünk az amerikai-angol mashuppal, ami végül jövőre, február 5-én mutatkozik be a mozikban: az első képek után íme a könyvborítót megidéző plakát és az előzetes.

pride_and_prejudice_and_zombies_poster_01_b.jpg

pride_and_prejudice_and_zombies_book.jpg

Címkék

horror sony mashup trailer comedy poszter poster jane austen romance charles dance lionsgate lena headey sam riley douglas booth matt smith burr steers david o russell bella heathcote zombiemovie seth grahame-smith lily james jack huston suki waterhouse

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr27953016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.10.10. 18:01:20

Ahogy a lincolnos vámpiros úgy ez is kimarad nekem.

sung_tongs 2015.10.13. 12:08:07

A Nyugat + Zombik az egyik legjobb dolog, ami az utóbbi években itthon történt, ehhez kapcsolódva a Halisten Stúdió szintén, ill. a Kiscsoportos Játékok. Nem rakok szívecskét, de azért itt van.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása