aeon flux

ready for the action now, danger boy?

magyar poszter + trailer + van képünk hozzá: kötéltánc [the walk] (2015) Richter Géza
2015. szeptember 23. 07:57:46

Kategória: film Szólj hozzá!

Robert Zemeckis Philippe Petit világhírű sétáját feldolgozó munkája október 8-ától látható a magyar vásznakon, ám addig is szoríthatjuk a fotel karfája helyett egyelőre a monitor előtti egeret, amíg végignézzük a majdnem 5 perces, vadiúj IMAX-trailert. Emellett elkészült a Kötéltánc magyar plakátja és szinkronos előzetes is, plusz mindehhez hozzácsaptuk, amit találtunk: a forgatási fotókról például megismerhetjük a rendező egyik jellegzetes, dirigáló gesztusát. Csak a szokásos.

the_walk_03_b.jpg

the_walk_magyar_poszter_01_b.jpg

Címkék

sony trailer thriller 3d poszter tv spot werk ben kingsley werkfilm imax robert zemeckis intercom poster joseph gordon levitt biopic the walk magyar poszter film kep lesi poszter magyar trailer magyar filmkep joseph gordon-levitt magyar trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr227810726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása