aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2015. 37. hét) Takács Máté
2015. szeptember 10. 09:18:00

Kategória: film Szólj hozzá!

Kiöregedett női zenészek, gátlás nélküli fiatalok, szexuálisan kicsapongó felnőttek, feszült kiruccanások. Heti bemutatók.

vikend_a.jpg

  • Dübörög a szív (Ricki and the Flash). Meryl Streep flessel: A sokoldalú színésznő Tina Turner becenevét elhappolva gitárt ragad. Aztán meg családot is, mégis. | 2D, feliratos, 101p, 12+, InterCom.
  • Szégyentelenek (The Smell of Us). Messziről bűzlik: Larry Clark újabb fiatalokat visz bele a rosszba, hogy húsz év után is levonhassuk a tanulságot, miszerint trágyalé a tinédzserek erkölcse. Nem tudtuk. | 2D, feliratos, 92p, 18+, ADS.
  • A (sz)ex az oka mindennek (Sleeping with Other People). Let's talk about ex: Alig értelmes magyar címmel zavart keltő szexkomédia, amelyben lefekvés előtt kevesen mosnak fogat. A végén azért talán azok is ágyba bújnak egymással, akiknek kéne. | 2D, szinkronizált/feliratos, 103p, 16+, Big Bang.
  • Víkend. Ideális hétvégi program: Gryllus Dorka és még páran puskacsővégre kerülnek az erdélyi sűrűben. Ki sétál el, és mit nyer vele? | 2D, 100p, 16+, InterCom.

     

Te mit nézel (meg)?

(bemutatónaptár)

Címkék

magyarfilm comedy gryllus dorka drama larry clark meryl streep intercom big bang media heti bemutatok ads service

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr67774600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása