aeon flux

ready for the action now, danger boy?

poszter + werkfilm: everest (2015) Richter Géza
2015. július 15. 19:54:16

Kategória: film Szólj hozzá!

Jake Gyllenhaal másodszor. Az Everest alternatív poszterén már nemcsak a csúcs fenyeget hidegen, hanem végre a meghódítására törő zord férfiak is feltűnnek. Alá feltúrtunk egy korábbi, eddig kihagyott kisfilmet, amiből kiderül, hogy Baltasar Kormákur rendező hogyan jegelte keményre a method actingbe dermedt művészeket. Az izlandi vendégmunkás származása révén vélhetően körelőnnyel indult ezen az éghajlaton, így a forgatáson töretlen vitalitással ismertette meg a hó és a jég szépségeivel a stábtagokat.

everest_poster_02_b.jpg

Címkék

sport baltasar kormakur keira knightley everest poszter jake gyllenhaal drama universal werkfilm poster josh brolin robin wright emily watson sam worthington john hawkes jason clarke michael kelly uip duna film

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr707630786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása