aeon flux

ready for the action now, danger boy?

poszter + kép: everest (2015) Németh Barna
2015. június 04. 05:27:00

Kategória: film 4 komment

A nepáli tragédia árnyékában sajnos aktuálissá, a Törésvonal meglepően jó nyitánya után azonban nagyobb box office reménységgé lépett elő Baltasar Kormákur katasztrófamozija, amely annak az 1996-os szerencsétlenségnek állít emléket, amelyben 8 hegymászó vesztette életét, miközben egymással rivalizálva vágtak neki a Föld legmagasabb csúcsának. Most néhány új kép mellett egy minimalista posztert is kapott a télen debütáló alkotás, amelyben Jason Clarke, Josh Brolin, John Hawkes, Robin Wright, Michael Kelly, Sam Worthington, Keira Knightley, Emily Watson és Jake Gyllenhaal küzd majd az elemekkel.

everest-poster.jpg


everest3.jpg

everest2.jpg

everest1.jpg

Címkék

sport baltasar kormakur keira knightley everest poszter jake gyllenhaal drama universal poster josh brolin robin wright emily watson sam worthington john hawkes jason clarke michael kelly film kep uip duna film filmkep

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr137516480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ficus Cucis 2015.06.04. 09:07:41

Így hogy meghagyták a valós neveket, elég lelombozó tudni, hogy melyik vezető színészek fognak meghalni, nem maradt semmi izgulnivaló...

fade 2015.06.04. 12:10:08

Hoppá a filmet Nepálban forgatták, kint helyszínen! Elismerésem a stábnak. Remélem minimális CG lesz csak.

K. Kálmán 2015.06.04. 12:35:03

@Ficus Cucis: Nekem maradt, mivel nem ismerem a valós történetet! Néha kifizetődő tájékozatlannak lenni! :)

kpapper 2015.06.04. 16:24:15

Krakauer könyve - akár jogosan támadták akár nem - nagyon olvasmányos, gyakorlatilag letehetetlen és tényleg szívbemarkoló. A színészekkel nem lesz gond, ha a fényképezés, a rendezés és a zene szépen összeáll és nem megy át az egész szentimentális drámába akkor szerintem simán ott lehet az év legjobbjai között... Nagyon várom.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása