aeon flux

ready for the action now, danger boy?

tv-trailer: a hátrahagyottak - 2.évad [the leftovers s2] (2015) Németh Barna
2015. június 13. 10:47:00

Kategória: tv 6 komment

Az előző tévés szezon egyik legnagyobb meglepetése, és egyben az egyik legjobbja volt az HBO sorozata, csakhogy az íróknak egy meglehetősen nagy problémával kellett szembenézniük, mikor a csatorna megrendelte tőlük a második évadot: adaptáció lévén elhasználták az összes alapanyagot (Tom Perrotta magyarul is megjelent, azonos című regényét), így az új szezonra teljesen magukra maradtak. Ekkor született a döntés, hogy egy kicsit másképpen folytatódik majd a történet, ami az eredeti stáb felébe került, viszont elég érdekesnek hangzik ahhoz, hogy továbbvigye az első szezon örökségét: a sztori új helyszínen megy tovább, méghozzá egy texasi kisvárosban, amely az egyetlen település, ahonnan nem tűnt el senki... A hangulatkeltő kép után az első trailert kattintás után találjátok!

leftovers.jpg

Címkék

hbo tv trailer the leftovers

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr767538664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csgergo 2015.06.13. 11:30:50

Szélsőségesen szenzációs volt az első évad számomra, szóval a Hannibal és a Game of Thrones premierjét követően ezt várom a legjobban idén :D

skaven 2015.06.13. 12:43:35

ket reszt vegigszenvedtunk, de az is erdekesebb ha a kikapcsolt tevet nezzuk egesz este szoval aztan kaszaltuk a dolgot. :-p

theus 2015.06.13. 17:18:06

Andy Weir:

In HBO’s “The Leftovers” the premise is that 2% of the world’s population, 140 million people, instantly vanish all at the same moment. If I lived in that universe, I would dedicate myself to finding the answers to the following questions:

1: There must have been people caught on film or CCTV when they disappeared. What did that look like? Was just “there one instant, gone the next” or was there some measurable process?

2: People’s clothes disappeared with them. What about things they were carrying? Did anyone disappear while holding a box or a suitcase or anything? Did it drop to the ground or go with them?

3: Was there a whooshing sound or small thunderclap when people disappeared? If not, that means they didn’t just leave a vacuum void, it means they were replaced with air. Was the air always the correct local pressure and temperature so as not to disturb anything else?

4: Make a plot of the locations everyone disappeared from. Are there more disappearances in highly populated areas? Or are they uniform across the world? That matters, because it tells us if the effect it based on location or was a percent chance per human.

5: Were all the disappearances at the same moment, or was there a “wave” that propagated across the planet?

6: Did anything other than humans disappear? Pets? Plants? Rocks?

7: Were there any unusual astronomical phenomena observed around that time?

As far as I can tell, no one in the show asks any of these questions.Instead, they're more focused on high-school sex parties and shooting dogs.

Németh Barna 2015.06.13. 17:45:42

@theus: Ha Andy Weir figyelne egy kicsit, talán rájött volna, hogy azért játszódik az egész három évvel később, egyszerű emberek között, hogy ezeket a kérdéseket ne kelljen feltenni. Feltették azt a tudósok és vizsgálták a hatóságok az első három évben, nem találtak semmit. Az egyszerű ember meg él tovább ebben a világban.

Achi9 2015.06.14. 00:19:50

Tényleg nagyon jó volt az első évad. Volt itt is vita róla, emlékszem. Vannak, akik képtelenek elvonatkoztatni. Ez a történet szerintem nem sci fi. Így nem kel tudományos, meg logikus magyarázat. Ahogy a kolléga is írja, ez az emberekről szól. És éppen az olyan feldolgozhatatlan gyászról,amit ma is milliónyian élnek át a világban. Dráma.
Viszont éppen attól félek, hogy újabb és újabb évadokban majd leértékelőik az dráma súlya és marad valami kommerszebb. Pl. egy erőltetett magyarázkodás. Remélem nem jut a Lost sorsára a végére.

WhyCantITouchIt? 2015.06.14. 13:41:22

A 4.-5. rész környékén kaszáltam.
Gyorsan sikerült feldolgoznom, hogy ez nem egy misztikus sorozat lesz, mint ahogyan azt sokan várták, hanem egy karakterdráma, de annyira hihetetlenül unszimpatikus az összes szereplő, hogy nem érdekelt a sorsuk.:(

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása