aeon flux

ready for the action now, danger boy?

poszter: kémek hídja [bridge of spies] (2015) Németh Barna
2015. június 05. 08:28:00

Kategória: film 2 komment

Nem túl régen újra bebizonyosodott, hogy a Coen-testvérek forgatókönyve semmire nem garancia, ha más csinál belőle filmet, de azért a Steven Spielberg-Tom Hanks párosban ritkán kell csalódnunk, különösen ha történelemről van szó. Márpedig most nyakig járunk a hidegháborúban ebben az erősen várólistás filmben, amelyben egy brooklyni ügyvéd kerül egy nemzetközi vircsaft kellős közepébe, amikor a CIA utasítására tárgyalnia kell egy fogságba esett pilóta kiadatásáról. Borzasztóan kellene már egy mozgóképes anyag a filmből, addig is itt egy poszter és a remény, hogy igaz a Münchent emlegető szóbeszéd.

bos_1-sht_v13_sml.jpg

Címkék

fox war history poszter drama steven spielberg spy tom hanks intercom ethan coen joel coen dreamworks alan alda biopic amy ryan thomas newman coens spy movie war movie mark rylance eve hewson austin stowell

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr757519342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

isvaen 2015.06.05. 08:49:17

borzasztó B-szagú ez a cím. a st. james place jobb lett volna. mindegy.

nikodémus 2015.06.05. 18:16:07

"a remény, hogy igaz a Münchent emlegető szóbeszéd."

Ez mit akar jelenteni? Hogy botrányfilm lesz?

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása