aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2015. 23. hét) Takács Máté
2015. június 04. 08:54:00

Kategória: film Szólj hozzá!

Idegenszörnyek a kontinenst, földrengések Kaliforniát, Melissa McCarthy pedig Budapestet fenyegeti. Eközben Máltán dúl a szerelem. Heti bemutatók.

spy.jpg

  • A kém (Spy). A kémkedő Melissa McCarthyban kétkedők oszlassák gondolataikat: a túl súlyos túlsúlyos és a rendre öngólt lövő angól fergeteges párosa betalál. | 2D, szinkronizált/eredeti nyelvű, 120p, 16+, InterCom.
  • Monsters: Sötét kontinens (Monsters: Dark Continent). Forgalmi zavarban szenvedünk: a monszterek nálunk egyből a komplett földrészt támadják be, hogy felpezsdítsék az emberek háborúskodását. Talán az első részt is megkapjuk majd egyszer, és ebben a sorrendben érdekesebb lesz. | 2D, szinkronizált/feliratos, 119p, 16+, ADS.
  • Szerelem Máltán (All Inclusive). Ugyan mi más lenne ott is? Ha a Cirko szemével nézzük, nem sok, de egy férje hűtlenkedése után feltöltődni vágyó hölgy és leányai azért mást is lelnek talán. | 2D, feliratos, 90p, 16+, Cirko.
  • Törésvonal (San Andreas). Dwayne Johnson olyan gazfickóval néz szembe, aki ellen hiába is hívná Vin Dieseléket: a megnyíló anyafölddel. "Hol leszel akkor?" A moziban, haver, a moziban. | 2D/3D/4DX, szinkronizált/eredeti nyelvű, 114p, 16+, InterCom.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár)

Címkék

comedy sci fi action jason statham intercom sequel romance disaster movie melissa mccarthy cirko film eurocinema spy movie dwayne the rock johnson brit flick heti bemutatok ads service

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr947516894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása