aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer + van képünk hozzá: pán [pan] (2015) Richter Géza
2015. május 19. 12:56:37

Kategória: film 1 komment

Bár a Warner legutóbbi bejelentése értelmében a Pán csak ősszel repül be a mozivásznakra, megérkezett a következő előzetese, ami talán kezd meggyőzni arról, hogy a csillivilli külsőségeket veretes alakítások ellensúlyozhatják. (Ilyen illusztris szereplőgárda láttán mondjuk ennek alaphangon természetesnek kellene lennie.) Én egyáltalán nem fogom bánni, ha esetleg a film a kezdeti fanyalgásra rácáfolva kellemes meglepetést okozna. Az még mindig viszket viszont, hogy Hookból miért kellett jófiút faragni? A lent található trailer publikálása örvén íme a korábbi, ám eddig elmulasztott jelenetfotók is. Klikkre nő mind.

pan_04_b.jpg

pan_05_b.jpg

pan_06_b.jpg

pan_07_b.jpg

pan_08_b.jpg

Címkék

trailer fantasy warner hugh jackman joe wright intercom adventure amanda seyfried rooney mara garrett hedlund cara delevingne film kep children movie filmkep levi miller kathy burke

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr167472504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HavasiG 2015.07.16. 19:24:17

Az év legérdektelenebb trailerje. (Sosem szerettem Pán Pétert, úgy tűnik nem ez a film fog rajta változtatni.)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása