aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer + poszter + van képünk hozzá: pán [pan] (2015) Richter Géza
2015. április 17. 13:09:22

Kategória: film 4 komment

"Rozsomák (Gulo gulo) [...] Farokméret: 17-26 cm" Nem csoda, hogy a közösségi média farokméretversenyének következő körében "A" Hugh Jackman tarolt nagyot. Bár az újabb eredettörténetben ő ezúttal az anti-, és nem a szuperhőst fogja alakítani, a státusza megengedi, hogy a Pán következő előzetesének teasere a személyes Instagramján jelenjen meg a stúdióé helyett. A trailer, még egy fotó és egy pofás plakát az elolvasom után található, mindhárom kép klikkre nő. A színész emellett nemrég szállt be producerként Matt Damon és Ben Affleck mellé az Apostle Paul című produkcióba. A bibliai Pál apostol – megtért a damaszkuszi úton, innen származik a pálfordulás kifejezés – életéről és tetteiről szóló film főszerepét is Jackman vállalta magára. A projektnek a Warner villantott zöld lámpát.

pan_01_b.jpg

Welcome! #PanMovie @PanMovie

A video posted by Hugh Jackman (@thehughjackman) on

pan_02_b.jpg

pan_poster_01_b.jpg

Címkék

trailer fantasy teaser warner poszter hugh jackman joe wright intercom poster adventure amanda seyfried rooney mara garrett hedlund cara delevingne filmhir children movie film hir levi miller kathy burke

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr287375666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jester. 2015.04.17. 13:26:01

"Every legend has a beginning" - Nem volt ez a szöveg már vagy kétszázötvenszer?

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása