aeon flux

ready for the action now, danger boy?

breaking: skinner aktív állományba lép Richter Géza
2015. április 21. 09:36:00

Kategória: tv 2 komment

Míg Twin Peaks környékén a balhé óta néma csend és hullaszag, a Lynch és Frost köpenyéből elsőként kihulló X-akták harmadik legfontosabb szereplője hallatott magáról. Mitch Pileggi a Twitteren dörmögött örvendezve – vagy örvendezett dörmögve, ahogy tetszik – csatlakozásáról a sorozat új évadjának projektjéhez, megerősítve David Duchovny nemrég tett kijelentését, vagy legalábbis annak rá eső felét. Walter Sergei Skinner FBI-igazgatóhelyettes hivatalosan is újra aktív állományba helyezte magát. Halleluja!

x_files_skinner.jpg

A Sons of Anarchy egyik nagy túlélője, Ernest Darby szerepében is brillírozó színész kb. így fogalmazott:

Nagyon boldogan jelenthetem, hogy Walter Skinner még egyszer morogni és mérgelődni fog az ő két önfejű gyerekével. Nagyon boldogan.

Mit lehet ehhez hozzátenni? Pileggi, bár ha őszinték vagyunk, valójában Skinner nélkül kisebb lenne az esély a széria egyszervolt atmoszférájának megidézésére, ami nem feltétlenül szükséges, de az eredeti szereplőgárda szerződtetése hozzá ígéretes kezdet. Hinni akarok!

Címkék

fox horror sci-fi sci fi david duchovny tv sorozat x files gillian anderson chris carter robert patrick annabeth gish tv hir mitch pileggi

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr507385470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása