aeon flux

ready for the action now, danger boy?

hallgatnivaló + trailer + werkfilm: trónok harca - 5. évad [game of thrones s5] (2015) Richter Géza
2015. március 17. 12:18:13

Kategória: tv 1 komment

Megérkezett a beharangozott Catch the Throne Volume II mixtape, amin olyan előadók zajonganak, mint például Method Man, a Mastodon, Talib Kweli, Snoop Dogg, vagy az Anthrax. A projekt közreműködői mindannyian a Trónok harca rajongói, és mindegyik felvételben használtak mintákat a sorozat 4. évadának hanganyagából. Az ingyen meghallgatható és szabadon terjeszthető lejátszási lista az aktuális 15 számon kívül tartalmazza a Volume I 10 dalát is. Lentebb ott az 5. évad legutóbbi előzetese, amiben felvillan néhány eddig nem látott képkocka, és két werkfilm, amik közül a díszletekről szóló a tartalmasabb.

Címkék

zene hbo trailer fantasy werkfilm tv sorozat adventure lena headey game of thrones george r r martin emilia clarke peter dinklage nikolaj coster waldau

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr667277505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Richter Géza 2015.03.18. 01:59:24

se egy doggfather, se egy Zalus megmondás :-O ?

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása