aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trónok harca werkfilm: vérengzés, kígyófegyverek és mixtape [game of thrones s5] (2015) Richter Géza
2015. március 04. 06:06:13

Kategória: tv Szólj hozzá!

A többszörös karaktergyilkosnak bélyegzett George R. R. Martin a minap egy rendezvényen elejtette: ne higgye senki azt, hogy az ő keze a legvéresebb az alkotók közül, az adaptációban ugyanis olyan szereplők is elhullanak majd, akik a regénysorozatban nem. Szerinte a nézők után az 5. évad a rajongótábor régebbi felét, az olvasókat sem kíméli. Mindenki rettegje hát David Benioff és D. B. Weiss nevét! Kedvenceink nincsenek biztonságban.

got_obara_with_spear.jpg

Még az is lehet, hogy a képen látható Obara (Keisha Castle-Hughes) esik az élet és halál urainak áldozatául. Ő és két nővére, Nymeria (Jessica Henwick), valamint Tyene (Rosabell Laurenti-Sellers), Oberyn Martell törvénytelen leányai, Homokkígyó néven ismert félelmetes harcosok. Mindnyájan más fegyvert forgatnak, mint ahogy Doran Martell jobbkeze és személyes testőre, Areo Hotah is, de azok mindegyikén megtalálható a jellegzetes, dorne-i kígyóábrázolás. A harci eszközök elkészítéséről Tommy Dunne, a stáb fegyvermestere mesél a lapozás utáni, rövidke werkfilmben. Érdemes megnézni, még két és fél percet sem rabol el az időnkből, és tényleg nagyon érdekes: a fegyverek tetszetősek, és láthatunk néhány mozdulatsort az újonc hölgyektől. Természetesen az internet népe megint a lényeget ragadta meg, mindenhol a Clooney Batman-jelmezére emlékeztető vértek miatt pörögnek.

Eközben az Anthrax az utolsó simításokat végzi a következő Catch the Throne mixtape-re készülő nótán.

Aki hosszabb időt töltene mélyebb kutakodással a kulisszák mögött, annak íme a szűk egy hónapja közzétett, majd félórás HBO-anyag. "A Day in the Life" címen futott, amiből nem nehéz kitalálni, hogy egy teljes forgatási napot mutat be reggeltől estig, persze zanzásítva. A felvételek Észak-Írországban, Horvátországban és Spanyolországban készültek.

Címkék

zene hbo fantasy mix werkfilm anthrax tv sorozat adventure lena headey game of thrones george r r martin emilia clarke peter dinklage tv hir filmkep nikolaj coster waldau

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr517239211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása