aeon flux

ready for the action now, danger boy?

szereposztó dívány: daredevil (2015) Richter Géza
2015. március 15. 18:11:01

Kategória: tv Szólj hozzá!

Ahogy április 10-e egyre közeledik, egyre több  infó lát napvilágot Fenegyerek újjászületéséről. Ebben a körben 6, azaz hat további mellékszereplő nevét és a hozzájuk tartozó karaktereket fedték fel a készítők.

daredevil_cast.jpg

Közülük ketten lehetnek ismerősek a Marvel képregényes világában jártas rajongóknak: Turk Barrett, azaz Mauler (Mobile Armored Utility Laser-guided E-beam, Revised), őt Rob Morgan (A célszemély, A sebész) kelti életre, és Melvin Potter, más néven Gladiator, akit Matt Gerald (Avatar, Szupercella, G.I. Joe: Megtorlás) fog alakítani. Előbbi egy piti bűnöző a Pokol Konyhájában, míg utóbbi egy két tűz közé kerülő gépész, aki először Matt Murdock ellenségeként tűnik fel, de később a szövetségesévé válik.

A további négy figura a Vezér méretes uszályában próbál majd lavírozni. Wai Ching Ho (Fék nélkül, A varázslótanonc) Madame Gaót, egy nagy hatalmú, saját üzletét irányító asszonyt személyesít meg, Nikolai Nikolaeff (A parti őrség, Fenyvesvölgyi kalandok) és Gideon Emery (Így neveld a sárkányodat 2., Shameless - Szégyentelenek, Teen Wolf - Farkasbőrben) Vlagyimir és Anatolij, egy orosz testvérpár szerepében bizonyíthat, akik új nevet próbálnak szerezni maguknak az USA-ban, Peter Shinkoda (Godzilla, Éghasadás, Én, a robot) pedig Nobu, egy saját titkos tervvel rendelkező japán üzletember lesz. Mintha a kissé ódivatú(?) kelet-nyugati tengely mentén szerveződne a két oldal, nemde?

Címkék

comics marvel rosario dawson daredevil netflix superhero tv sorozat scott glenn charlie cox tv hir tv kep vincent d onofrio

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr397272521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása