aeon flux

ready for the action now, danger boy?

a felnőtt fenegyerek Németh Barna
2015. február 27. 16:22:00

Kategória: tv 3 komment

Hamarosan tényleg megérkezik a Marvel és a Netflix együttműködésének első közös gyermeke, a Daredevil, amelyről most érkezett némi megnyugtató információ. Először is ott van a korhatár-besorolás, ami a mozis franchise-építés miatt nem igen mehet PG-13 fölé a Marvel produktumok esetében, de az alternatív szolgáltatót nem kötik ilyen jellegű korlátozások. A sorozat showrunnerje most meg is erősítette, hogy a Daredevil bizony keményebb móka lesz, habár az "R" kategóriát nem éri el, a végeredményre nyugodtan rányomhatjuk a PG-16 bélyeget, ami nem is csoda, hiszen inspirációként a klasszikus, hetvenes évekbeli zsarufilmeket jelölték meg az alkotók.

A másik új információ már tartalmi jellegű. A sorozat a Bosszúállók utáni időkben játszódik majd, szóval része lesz a Marvel univerzumának, habár nem annyira explicit módon, mint A SHIELD ügynökei. Szóval crossoverekre senki ne számítson, ezt a Marvel tévés részlegének vezetője is megerősítette: "A Daredevilnek meglesz a saját kis játszótere, az idegenek által alaposan lebontott New York-i városrész, Hell's Kitchen." Egyelőre ennyi, viszont ráadásként kaptunk még egy szép új mozgó posztert is:

Címkék

tv show marvel daredevil netflix tv sorozat

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr27225547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gallion 2015.02.27. 17:01:24

Kár, hogy csak marketing földön létezik ez a PG-16 besorolás. Jól hangzik, de semmi értelme. Ha PG-13 fölött lenne, akkor R-es lenne.

Németh Barna 2015.02.27. 18:01:47

@Gallion: Valójában nem, mert a tévében nincs R, csak MA, azaz "mature audience". Ebbe az MA kategóriába van besorolva a Netflix másik két nagy sorozata, a House of Cards és az Orange is the New Black is, míg mondjuk egy Gotham az TV-14.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása