aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2015. 4. hét) Takács Máté
2015. január 22. 06:38:00

Kategória: film 1 komment

Filmmusical gyerekeknek, szerelmesfilm fizikusoknak, Johnny Depp-film Johnny Depp-kedvelőknek, magyar film autósoknak, kereszténységbuzeráló film nem csak keresztényeknek. Heti bemutatók.

the_theory_of_everything620.jpg

  • Annie. Danolással alaposan átitatott családi film-remake, melyben a politikus Jamie Foxxnak gondja lesz egy árva leánykára/val. A Könnyű nőcske és a Barátság extrákkal rendezőjének most kivételesen máson járt az esze. | 2D, szinkronizált/eredeti nyevű, 118p, 6+, InterCom.
  • Keresztút (Kreuzweg). Maria (figyelem! jelentőségteljes név!) a suliban éli a tinilányok átlagos, megbotránkoztató életét, otthon viszont erősen vallásos nevelésben részesül. A kettő együtt meddig mehet? És mit tenne Jézus? Meg egyéb keresztkérdések. | 2D, feliratos, 110p, 16+, Cirko.
  • A mindenség elmélete (The Theory of Everything). Minek ide általános relativitáselmélet és kvantumelmélet, ha a szerelem ereje úgyis felülírja a tudományt? Kiderül az is, hogy Stephen Hawking nem mindig volt kerekesszékes robotember, aminek ma sokan vélik. | 2D, szinkronizált/eredeti nyelvű, 124p, 12+, UIP.
  • Mortdecai. Johnny Depp már túl régen volt flúgos figura, úgyhogy most egy bajusszal az arcán szimatol eltulajdonított műkincs után, miközben felbőszített oroszok, a brit titkosszolgálat és egy nemzetközi terrorista is a képbe kerül. Mármint nem abba a képbe, amit hősünk keres, hanem az összképbe. | 2D, szinkronizált, 106p, 12+, InterCom.
  • Parkoló. Egy parkolóhelyért olykor országát adná az ember, ha rendelkezne felette. Szervét Tibornak lehet, hogy még többe is lesz, mikor menő üzletemberként próbálkozik a kézifék behúzásával a pesti bérházak árnyékában... | 2D, 92p, 16+, A Company.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár)

Címkék

musical magyarfilm comedy johnny depp drama jamie foxx intercom biopic cirko film eurocinema children movie uip duna film heti bemutatok a company hungary

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr747096663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

isvaen 2015.01.22. 08:45:38

"És mit tenne Jézus? Meg egyéb keresztkérdések."
(ouch.)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása