aeon flux

ready for the action now, danger boy?

exkluzív: magyar whiplash előzetes Zalaba_Ferenc
2015. január 05. 15:25:00

Kategória: film 2 komment

Damien Chazelle bemutatkozó rendezése a tavalyi Sundance-en debütált, ahol nem csupán a zsűri, de a közönség díját is elnyerte. Azóta a film komoly karriert futott be - például a Cinefesten is ujjongás övezte, melynek egyik hangadója, nem tagadom, én voltam -, és az Oscaron is minden bizonnyal képviselteti magát. Példának okáért nincs az az isten, aki elvehetné J.K. Simmonstól a legjobb férfi epizódszereplőnek járó díjat, aki egy olyan karmester/mentort alakít ebben a filmben, aki törvényes keretek között(?) bármire képes azért, hogy kihozza a maximumot az arra érdemes jelöltből. Ilyen kandidátus lesz Andrew (Miles Teller), az ígéretes és tehetséges dobos, akinek talán csak egy kis lökésre van szüksége ahhoz, hogy igazán naggyá váljon. Ezért aztán Simmons karmestere akkorát taszít rajta, hogy belereng a Föld.

A Whiplash az utóbbi évek egyik legerősebb rendezői bemutatkozása, amely sokkal messzebbre mutat a szokványos karriertörténeteknél, ugyanis mester és tanítvány - két igen jól körülírt és iszonyú erős karakter - között valóságos pszichológiai hadviselés zajlik le, amely már-már fájóan mélyre hatol. Az audiovizuálisan is erőteljes film február 5-én érkezik meg a hazai mozikba, ez pediglen az első magyar előzetes, melyet a MoziCom jóvoltából nálunk tekinthettek meg elsőként.

További exkluzív videókért iratkozzatok fel a YouTube-csatornánkra!

Címkék

trailer music drama intercom exkluziv jk simmons trailer magyar miles teller damien chazelle

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr607044185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lizardking 2015.01.05. 22:32:34

Ha valamit, akkor ezt nagyon várom. Látta valaki az Oz c. sorozatban J.K. Simmonst? Na, azóta tudom, hogy ez az ember szó szerint félelmetesen zseniális színész.

Richter Géza 2015.01.06. 04:05:42

@lizardking: igen, ill. ebben nagyon egyetértünk.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása