aeon flux

ready for the action now, danger boy?

a séf: a magyar szinkron Takács Máté
2014. október 01. 19:44:00

Kategória: film 4 komment

A Big Bang Media jól kifőzött politikájából, miszerint minden szinkronizált, A séf sem maradt ki, de legalább jól magyarítható gárda csapódott össze Jon Favreau filmjéhez. Íme az étlap.

chef.png

  • Jon Favreau – Gesztesi Károly. Favreau a kevés nem fekete színész közé tartozik, akiknél már-már gyökeret vert Kálid Artúr felkérése, de valahogy nem aratott a szinkronrendezők körében osztatlan sikert az elképzelés, szóval van kiből válogatni. Gesztesi Károly éppenséggel még újdonsült, ráadásul mostanság elég ritkán hallani ahhoz, hogy ne üdvözöljük a főszerepben.
  • John Leguizamo – Kálloy Molnár Péter. Leguizamót az utóbbi években jobbára Rajkai Zoltán foglalta le magának, de amúgy Kálloy Molnár határozott második. A Super Mariót látta valaki magyarul?
  • Bobby Cannavale – Király Attila. Statisztikaerősítő választás.
  • Scarlett Johansson – Soleczki Janka. A Lucy még mindig hasít, de Scarlett már más szerepkörben, más magyar hanggal búg; Solecki Janka már tíz évvel ezelőtt is búgatta, meg azóta párszor.
  • Dustin Hoffman – Tahi-Tóth László. Ne várjunk mást.
  • Sofía Vergara – Pikali Gerda. Súlyos a zavar a kolumbiai születésű színésznő magyar hangográfiájában, de Pikali Gerda azért vezeti a listát.
  • Oliver Platt – Berzsenyi Zoltán. Berzsenyi Zoltán biztosan éppen arra járt, mondjuk Csuja Imre meg nem.
  • Robert Downey Jr. – Fekete Ernő. Lesz olyan rendező, aki másra meri bízni?

    továbbá:
    Amy Sedaris – Farkasinszky Edit
    Emjay Anthony – Bogdán Gergő
    Russell Peters – Kapácsy Miklós

    Egyes mozikban feliratosan is látható. Forgalmazza a Big Bang Media.

Címkék

szinkron scarlett johansson dustin hoffman gesztesi karoly robert downey jr pikali gerda john leguizamo jon favreau sofia vergara big bang media fekete erno kiraly attila kalloy molnar peter solecki janka tahi toth laszlo berzsenyi zoltan kapacsy miklos bogdan gergö farkasinszky edit

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr996751131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LasDen 2014.10.01. 21:16:46

Jelentem én láttam :D Csak azért néztem meg, mert szinkronos volt. De hogy Kálloy volt-e vagy más, arra nem emlékszem (vagy másra)...:D

Berzsenyi Márta 2014.10.03. 00:19:41

Gesztesi Károlynak kifejezetten jól állt ez a szerep és fordítva is igaz.
Kálloy Molnár Péter tökéletes volt.
Király Attila is.
Soleczki Janka mindenben jó.
Tahi-Tóth László Dustin Hoffmann magyar hangja.
Pikai Gerda tökéletes választás.
Oliver Platt magyar hangja több sorozatban volt Berzsenyi Zoltán, mint Csuja Imre - és ez nem von le Csuja Imre értékeiből.
Fekete Ernő is tökéletes Robert Downey Jr.
Farkasinszky Edit, Bogdán Gergő és Kapácsy Miklós remek alakítását is alá kell húzni. A szereposztás szerintem úgy ahogy van, telitalálat.
Csak azért mondom, mert láttam.

Takács Máté · http://aeonflux.blog.hu 2014.10.03. 08:55:29

@Berzsenyi Márta: Mindig öröm számunkra egy szakmabelit látni erre! Köszönjük a megerősítő - ám elfogultságtól alighanem nem mentes :) - szavakat.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása