aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: the humbling (2014) Németh Barna
2014. szeptember 03. 20:45:00

Kategória: film 2 komment

Bár a kritika nem lelkesedett különösebben Barry Levinson új filmjéért, abban mindenki egyetértett, hogy Al Pacino dupla visszatérésével (a másik új filmje a szintén Velencében debütált, sokkal jobb fogadtatásban részesült Manglehorn) valami olyasmit mutatott, amit az elmúlt sok-sok évben csak tévében láthattunk tőle: a színtiszta tehetségét. A The Humbling Philip Roth utolsó regényének adaptációja, amelyben Pacino egy kiöregedett színészt játszik, aki szerelmi viszonyba bonyolódik egy nála jóval fiatalabb, magát leszbikusnak mondó nővel (Greta Gerwig). Íme az első trailer, Pacino tényleg a réginek tűnik:

Címkék

trailer al pacino barry levinson greta gerwig

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr766666717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kovács Erzsébet 2014.09.03. 21:36:50

Al Pacino majdnem önmagát játssza, és fizikailag megalázó helyzetekbe kerül, harmadik rész. Azért remélem, az előző kettőnél jobb lesz. (Jó, jó, a Stand Up Guys az első kitételnek csak részben felel meg.)

Takács Máté · http://aeonflux.blog.hu 2014.09.03. 22:14:53

Charles Grodint utoljára kb. a Beethovenben láttam.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása