aeon flux

ready for the action now, danger boy?

az intercom őszi bemutatói Németh Barna
2014. augusztus 20. 14:42:00

Kategória: film 8 komment

A nagy nyári mulatságok után sem marad űr az ország mozijaiban, és az ínyencségek szezonjából most is kiveszi részét az Intercom, hiszen a néhány egyértelmű cím mellett akad jó pár bevállalósabb darab is a forgalmazó őszi táncrendjében.

Miután Damon Wayans Jr. csapata odaát alaposan lealázta Stallone nyugdíjas-különítményét, a honi mozikban is megmérettetnek majd. A Kamuzsaruk (Let's Be Cops) szeptember 11-én mutatkozik be nálunk, éppen egy héttel az újabb YA-sikervárományos Az útvesztő (The Maze Runner) előtt. Szeptember 25-én aztán mindenki megkapja a magáét: a családok újabb igaz, szívmelengető történetet kapnak a Delfines kaland második részétől, a keményebb szórakozásra vágyó közönség pedig benevezhet a meglehetősen tökösnek ígérkező A védelmezőre (The Equalizer), azaz a legújabb Denzel Washington - Antoine Fuqua kollaborációra.

Október első csütörtökjén debütál az év egyik legjobban várt filmje, amelyben David Fincher vagy gyilkos csinál Ben Affleckből, vagy nem. A Holtodiglan (Gone Girl) tehát október másodikán árasztja el Magyarországot (trailer itt és itt, magyar poszter pedig itt nézegethető, néhány feliratos kópiáért pedig kommentben lehet könyörögni), rá egy hétre pedig újabb horrornak örülhetnek a műfaj hazai szerelmesei egy parababa (copyright by Zalus) főszereplésével, hiszen jön Démonok között spinoffja Annabelle-lel. Október 23-án Robert Downey Jr. (fél)drámai kitérőjének lehetünk szemtanúi A bíró (The Judge) jóvoltából, a hónapot pedig egy másik filmcsemege zárja: október 30-án jön a Piszkos pénz (The Drop), amely nem csak hogy újra egyesíti a Bikanyak rendezőjét és főszereplőjét, de James Gandolfinivel, Tom Hardy-val és Noomi Rapace-szal kiegészülve az év egyik legizgalmasabb színészgárdáját adja majd, az izgalmakról pedig Dennis Lehane története gondoskodik.

intercom-osz.jpg

Címkék

denzel washington ben affleck intercom robert downey jr robert duvall david fincher james gandolfini antoine fuqua tom hardy noomi rapace filmhir michael r roskam matthias schoenaerts magyar bemutato

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr46620151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.08.20. 15:25:02

the drop, nah ez nagyon érdekel ezt tuti megnézem moziban.

csgergo 2014.08.20. 16:18:43

*Feliratos Gone Girl könyörgés*

Winkie 2014.08.20. 16:58:07

Gone Girl
"néhány feliratos kópiáért pedig kommentben lehet könyörögni"

el is kezdem...

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2014.08.20. 17:26:50

Én maximum eredeti nyelvű kópiában bíznék.

Németh Barna 2014.08.20. 17:38:58

@Zalaba_Ferenc: Pedig jó lenne moziban látni, és a Dropot is :/

Takács Máté · http://aeonflux.blog.hu 2014.08.20. 18:04:26

Szerintem a Gone Girl feliratos lesz. A The Drop meg biztos. Viszont A védelmező szinkronizált.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2014.08.29. 15:54:58

@Takács Máté: @Németh Barna: Nagyon úgy tűnik, hogy a Holtodiglan szinkronizált lesz.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása