aeon flux

ready for the action now, danger boy?

exkluzív: az oculus magyar előzetese Zalaba_Ferenc
2014. július 30. 15:40:00

Kategória: film 13 komment

Most nem azért, de egyre jobb a magyar horrorrajongók dolga: a Távozz tőlem, Sátán! és A megtisztulás éjszakája: Anarachia után most újabb idei darab fut be a hazai mozikba - talán mind közül a legrémületesebb. A sztori szerint Kaylie és Tim gyerekkorukban szemtanúi voltak annak, ahogy egy természetfeletti erővel felruházott tükör végez a szüleikkel. Sok-sok év után mindenféle kütyükkel felszerelve visszatérnek a tárgyhoz, hogy elpusztítsák azt, hogy aztán hamar rájöjjenek arra, hogy földöntúli dolgokkal packázni nem túl okos dolog. Az Oculus ereje remek, párhuzamos idejű felépítésében, visszafogott, mégis hatásos trükkjeiben és humort sem mellőző előadásmódjában rejtőzik (ez utóbbi elsősorban Karen Gillan érdeme, akit a Ki vagy, Doki? című szériából ismerhetünk, és persze ő játssza majd Nebulát, a kopasz bérgyilkosnőt A Galaxis Őrzőiben is).

A Filmet a JIL Kft. mutatja be itthon, méghozzá augusztus 21-én, ez pediglen az első magyar előzetes - csak nálunk, csak most!

További exkluzív videókért iratkozzatok fel a YouTube-csatornánkra!

Címkék

horror trailer exkluziv jil trailer magyar karen gillan

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr456559787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kamen 2014.07.30. 16:37:29

Slater lejött a dzsóról és családot alapított... Bár inkább szívott volna tovább.

Spawn85 2014.07.30. 16:44:17

Itt Angliában már játszották a filmet, úgyhogy volt szerencsém látni. Én nem vágtam hanyatt magam tőle. A moziban is inkább nevetés volt minden jeleneten mint borzongás, reszketés vagy összecsinálás.

Szóval szerintem semmivel sem volt rémisztőbb mint bármelyik tucathorror ami mostanában készül.

Egyébként tévésorozat fanok számára kedves lehet a szereplőgárda mert az említett Karen Gillan mellett Katee Sackhoff (Battlestar Galactica, Longmire), Rory Cochrane (CSI: Miami), James Lafferty (One Tree Hill) és Miguel Sandoval (Medium) is feltűnik a filmben.

Spawn85 2014.07.30. 23:50:06

Ja, azt elfelejtettem, ha már Karen Gillan, volt szerencsém vele élőben találkozni, nagyon aranyos csaj. :)

csak Porter 2014.08.01. 12:55:47

A külföldi premierek már áprilisban megvoltak. Mostanra már mindenki megnézhette, akit érdekelt feliratosan letöltve. Akkor mi értelme 5 hónappal az eredeti premier után bemutatni? Nem sok ember fog így elmenni rá, és akkor megint mondhatják azt, hogy nem hoznak be horrorfilmeket, mert a magyar ember nem megy el rá. Hát így miért is menne el, ha ingyen megnézheti már otthon is?

Amúgy a film tényleg a jobban sikerült horrorok közé tartozik. Egyedi történetmesélés és érdekes történet.

-creeper- 2014.08.01. 13:16:48

Én például több, mint valószínű, hogy befizetek rá, pedig ránéztem én is tegnap, hogy van már hozzá minden okosság. Egy bazinagy moziterem vásznán viszont teljesebb a hatás.
Örvendenék amúgy, ha feliratos maradna.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2014.08.01. 13:46:27

@csak Porter: Ha csak annyi forintom lenne, ahányszor hallottam ezt a "már mindenki megnézte, akit érdekel" versikét, de az van, hogy ugyan a letöltés tényleg káros, de azért még mindig sokan vannak, akik moziban néznek filmeket teljesen függetlenül attól, hogy mi mennyi ideje elérhető.

letmetellyousomething 2014.08.08. 20:44:22

Én már láttam.nekem nagyon bejött.kellemes csalódás volt a mostani tucathorrorok között

zsóka_eszter 2014.08.29. 07:45:20

@Spawn85: neeem, te sosem felejted el közölni, hogy kivel volt szerencséd találkozni, és mennyire aranyos volt... :)

zsóka_eszter 2014.08.29. 07:49:11

igazából én inkább röhögtem a filmen, mint összecsináltam magam, nemigen van már új a nap alatt/túl sok horrort nézek, de így részemről én nem sajnálom a mozijegy árát érte

Spawn85 2014.08.29. 10:27:05

@zsóka_eszter: Nem mindig írom le mert ha mindig minden filmhez leírnám, hogy kivel találkoztam a szereplők közül, másról sem szólnának a kommentjeim. Karent most azért írtam le mert vele tényleg összefutottam a Guardians of the Galaxy londoni premierjén nemrég és tényleg aranyos volt, meg igazából az volt az egyetlen filmpremier amin voltam az utóbbi hónapokban. (Az elején még poén volt minden ilyenre elmenni de most már csak azt látom, hogy megint órákat ott ácsorogni a tömegben...)

Ezzel együtt persze megértem, hogy mások számára nem igazán érdekes, hogy én kivel találkozom a szabadidőmben. :) Szóval ezentúl lehet ezt a részt majd kihagyom.

@csak Porter: Ez lehet hogy furán hangzik de még mindig vannak emberek akik nem szeretnek otthon mondjuk laptopon filmet nézni (nem is beszélve azokról akiknek mondjuk nincsen olyan szélessávú Internetjük hogy filmeket töltögessenek le) hanem inkább várnak 5 hónapot és megnézik moziban. Szóval ez az "úgyis mindenki megnézte már, akit érdekelt" dolog szerintem egyszerűen nem igaz.

Ja, és ott vannak ugye azok is akik ugyan letöltik és megnézik de annyira tetszik nekik, hogy elmennek rá moziba is...

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása