aeon flux

ready for the action now, danger boy?

megvannak a trónok harca rendezői Németh Barna
2014. július 16. 08:36:00

Kategória: tv 1 komment

Érdekes döntést hozott az HBO, a népszerű fantasy-sorozatuk ötödik évadjához mindössze egyet hoztak vissza a régebben jól teljesítő rendezők közül, nyolc epizódot viszont "Westeros-szüzekre" bíztak. A híres Vörös Nászt is levezénylő David Nutter viszont örülhet, a következő évadban övé a 9. és a 10. epizód rendezésének joga. Az első két rész is jó kezekbe került Michael Slovis-nál, aki korábban remek epizódokat rakott össze a Breaking Badhez és ő szállította a The Leftovers nagyszerű pilotját is. Sokkal érdekesebb választás volt a 3. és 4. epizódhoz felkért Mark Mylod, aki eddig csak vígjátékokkal dobbantott nagyobbat (Shameless, Entourage, Ali G), őt viszont szintén két rész erejéig Jeremy Podeswa (Boardwalk Empire, The Newsroom, American Horror Story) követi, majd Nutter visszatérése előtt Miguel Sapochnik (House, Banshee) zárja a sort. Érdekes felhozatal, és most, hogy az HBO belelendült, hamarosan jön a nagy True Detective bejelentés is!

Game-Of-Thrones-Season-4.jpg

Címkék

hbo game of thrones tv hir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr126512589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gallion 2014.07.16. 09:06:12

Ilyenkor egyébként nem arról van szó, hogy dobják a régieket, csak azok tartanak egy kis szünetet és más dolgaikkal foglalkoznak. Alex Graves például aki az idei évadban négy részt is rendezett jelezte hogy majd a hatos évadra tér vissza.
Ami meglep, hogy a showrunnerek akik az előző két évadban rendeztek egy-egy részt most nem ülnek be a direktori székbe. Kár mert szerintem kifejezetten jól végezték a dolgukat (ők csinálták például a négyes évad első részét benne egy meglehetősen intenzív kocsmai bunyóval)

Érdekesség: Jeremy Podeswa-t korábban már felkérték a Trónok harcához. Ő rendezte volna eredetileg a Blackwater epizódot a második évadban csak családi gondok miatt kénytelen volt lelécelni és az utolsó előtti pillanatban behozták a helyére Neil Marshallt.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása